LLumar Paintprotection

LLumar Paintprotection

Den første ridse i lakken er altid den der gør mest ondt. Hold din bil ny så lang tid som muligt; undgå ridser og skrammer med LLumar Paintprotection. Som et praktisk talt usynligt skjold, beskytter denne stenslagsfolie din bil mod alt hvad vejen kan slynge mod din bil. Folien tager altså imod de ridser/slag som ellers ville være gået ud over din lak.

LLumar Paintprotection Llumar vikiallo

LLumar Paintprotection har en selv-helende coating, som automatisk fjerner ridser der er opstået i foliens overflade. På den måde kan du med sindsro køre uden at spekulere på om din kølerhjelm, kofanger, sidespejle eller andre udsatte steder, bliver skadet af sten, salt, sand, grus eller andet skidt.

Så snart stenslagsfolien er monteret, kan du vaske og pleje din bil præcis som du plejer – selv med voks. LLumar ’s garanti for deres standart Paintprotection er 5 år, og dækker gulning, misfarvning og revner i folien.

Paintprotection Beskytter mod slid
LLumar Paintprotection har en unik selv-helende overflade, som giver øget holdbarhed og holder sig pæn altid.

LLumar Paintprotection LLumar Paint Protection PPF ridser og slag vikiallo Beskytter mod ridser og slag
Normalt vil lakken med tiden blive mat, ridset og skadet, men LLumar Paintprotection beskytter mod disse skader og bevarer lakken som ny.

LLumar Paintprotection LLumar Paint Protection PPF finish vikiallo Matcher din bils finish
LLumar Paintprotection fås i både blank og mat – Så uanset hvad er du sikret et produkt som er praktisk talt usynligt efter monteringen.

LLumar Paintprotection LLumar Paint Protection PPF misfarvning vikiallo Beskytter mod misfarvning
LLumar Paintprotection beskytter også mod falmning og misfarvning fra olie, tjære, asfalt, insekter mv. og bevarer lakken som ny.

LLumar Paintprotection LLumar Paint Protection PPF beskytter vikiallo Beskytter mod vejr og vind
LLumar Paintprotection beskytter overfladen mod fugt, og giver derved også øget beskyttelse mod rust.

LLumar Paintprotection LLumar Paint Protection PPF produktgaranti vikiallo Produktgaranti
LLumar Paintprotection har 5 års garanti, som dækker gilning, misfarvning, revner i folien med mere.

LLumar Black Paintprotection

Alt du kender fra LLumar Paintprotection, men nu med en lækker, blank sort overflade! Brug den til komplet farveskift af bilen, eller til at fremhæve detaljer som sidespejle, tag, kølerhjelm eller andet.

Hvorfor sort paintprotection? På grund af den helt særlige dybe glans! Typisk har enhver sort indpakningsfolie ‘appelsinhud’, så selvom de er blanke får du ikke en 100% jævn overflade. Det gør du til gengæld med en sort PPF. Samtidig får du langt flere fordele ved en PPF frem for en wrappingfolie.

LLumar Paintprotection vikiallo