SignTronic UV blæk

SignTronic UV blæk signtronic banner vikiallo

Du kan med fordel se nærmere på SignTronic UV blæk til FujiFilm Acuity UV og Canon Arizona UV printere. Du vil opleve en blæktype som giver dig en lang række fordele.

Vedhæftning med SignTronic UV blæk

Blækket hæfter ekstra godt på vanskelige materialer som forskellige typer metal, plast, træ, gummi og glas. Mange opgaver hvor andre blæktyper kræver en primer, kan løses uden brug af primer og du sparer dermed både tid og penge, ligesom det færdige print er mere holdbart.

Fleksibilitet

SignTronic UV blæk er mere fleksibel end andre typer. Det kan bruges til vakuum formning og koldstandsning. Du kan også printe på indpakningsfolier til wrapping og når du varmer folien før du strækker, er blækket fleksibelt op til 150%.

UV holdbarhed

Ofte forbinder man UV blæk med lang UV holdbarhed pga navnet, men det er ikke altid tilfældet. Blækket kaldes UV da det hærdes med UV lys (traditionel UV lampe eller LED lys) når der printes. Det gør at blækket hærder i det øjeblik det rammer overfladen og er dermed tørt med det samme (er det ikke tørt med det samme, kan din UV blæk ikke bruges på den aktuelle overflade og du må ikke røre det, men skal smide opgaven ud *). Mange typer UV blæk holder 2 år udendørs før printet begynder at falme. Med SignTronic UV blæk opnår du op til 5 års holdbarhed udendørs.

* dette gælder alle typer UV blæk, hvis du får det på huden, skal du straks vaske/skylle det af igen.

Udgaver og mængder

Cyan, magenta, gul, sort og hvid. IJC256 og IJC257. Leveres altid med chip der passer til din printer. Leveres i 1 liter, 2 liter eller 5 liter. Kontakt os gerne for den optimale løsning til dig.

SignTronic UV blæk SignTronic 256 D UV 2L flasker 1 e1630063418842 vikiallo

Pris

Selvom blækket tilbyder mere end andre typer, vil du opleve at prisen er den samme eller måske endda lidt mindre, alt efter antal og udgave.