Glasdekorationsfolie

Aslan EBL 300 - Glasdekoration med whiteboard overflade

2 løsninger i 1 folie. Dusted glasdekorationsfolie med Whiteboard overflade så du kan skrive på den med WhiteBoard tusch og viske det ud igen. Velegnet til kontorer, receptioner, skoler, børnehaver, museer, restauranter, cafeer, butikker og udstillinger. Semi-permanent klæber med luftkanaler som gør folien aftagelig i op til 2 år. Tørmonteres. Kan monteres med low-tack applikationtape.

Se den i webshoppen

OptiCut Glasdekorationsfolie - Printbar

Hos vikiallo kan vi blandt andet tilbyde OptiCut Glasdekorationsfolie. Det er en premium etch/glas sølv dekorationsfolie. 7 års polymerisk 70my. Folien er velegnet til både print og udskæring. Permanent klæber.

Se den i vores webshop her

 

3M Glasdekorationsfolie - Flot, ensartet fra begge sider

Fra 3M har vi både 'Dusted' som er ætset, og 'Frosted' som er sandblæst. Fælles for begge typer er at de er Polymerisk valset, og kan monteres på både glas, acryl eller polycarbonat. Begge folier kan monteres både inden- og udendørs, samt afmonteres uden at efterlade limrester. Både 'Dusted' og 'Frosted' findes også i en udgave med luftkanaler, som gør en bobbelfri montering endnu nemmere.

Se dem i webshoppen

 

3M ClearView Graphic Film - Glasklar og printbar

3M laver også en Flot glasklar støbt printfolie til glasdekorationer. Uprintede områder fremstår helt glasklare. Billeder med meget fine detaljer behøver ikke konturskæres. Mulighed for at printe specielle effekter som "one way vision", dusted mm. 7 års folie med aftagelig klæber. Anvendelsesområder: bagruder i køretøjer, butiksvinduer, POS-materiale, interiør dekorationer osv.

Se den i webshoppen

 

Poli-Print 5052 Etch Frost - Klar, permanet klæber

Poli-Tape tilbyder en sølv/etch, polymerisk glasdekorationsfolie med klar, solvent, permanent klæber. Folien er velegnet til mellemlange inden- og udendørs opgaver. Den har en flor overflade og garantere en 5 års udendørs holdbarhed.

Se den i webshoppen

 

MACtac Frosted og Dusted - Flot, printbar 5 års folie

'Frosted' er sølv, mat, translucent. 'Dusted' er hvid, mat, translucent. Begge typer af glasdekorationsfolie er med klar permanent akrylklæber. De har en flot overflade, der giver et virkelig flot print. MACtac's specielle 'BubbleFree' klæber gør folien meget let at montere. OBS brug ikke vand ved montering, det duer ikke sammen med 'Bubblefree' klæber. Folien findes også i en gennemsigtig udgave.

Se dem alle i webshoppen

 

ImagePerfect IP5801 - 3 års folie

Sølv/etch glasdekorationsfolie med klar solvent klæber. B1 brandhæmmende. Kan anvendes inde/ude og skæres retvendt/spejlvendt. 3 års udendørs holdbarhed.

Se dem i webshoppen

 

Arlon 5400 - Sandblæst glasdekorationsfolie

Sølv/etch/grå glasdekorationsfolie til indvendig og udvendig montage. Kan anvendes til spejlvendt og retvendt montage på glas. 80 my folie med trykfølsom klæber til både våd og tør montage. Satin overflade med coated papir liner. Holdbarhed indvendig 5 år og udvendig 2 år. Monteres mellem 15° og 32°. Folien findes også som 'Sparkle', hvor folien er nistret.

Se dem i webshoppen

LLumar Frost NRM - Printbar og reducerer UV-stråling

50my hvid sandblæst polyesterfilm med en lysgennemgang på 69%. Den tilader lyset at passere uden at den er gennemsigtig, samtidig med at den har en 85% reduktion af UV stråler. Et behageligt alternativ til almindelig glasafskærmning i kontorer eller fabrikker. Mat hvid glasdekorationsfilm. Kan UV printes. Skal vand applikeres.

Se dem i webshoppen

 

LLumar Deco - Farvede folier til glasdekoration

LLumar  laver også farvede glasdekorationsfolier, som har en meget bred anvendelse. Folierne er et polyesterprodukt, som har en meget høj transparens og skarpe farver. Anvendes til interiør dekoration, på glas til bruserum m.m. Fås i Rød, Blå, Grøn og Gul.

se dem i webshoppen