ErgoSignmakertable

ErgoSignmakertable

ErgoSignmakertable

"Skiltemalerens ergonomiske arbejdsbord"

Det fantastiske ErgoSignmakertable arbejdsbord, er designet og produceret i Danmark.
Arbejdsbordet findes i 2 størrelser: 1,70 m. x 4,00 m. og 1,30 m. x 2,50 m.

ErgoSignmakertable størrelser

SignMakerTable hjul

Bordene er meget solidt bygget og står på antistatiske hjul hvilket gør at bordet er let flytbart. Hjulene er også låsbare, hvilket bidrager til at du får et sikkert arbejdsbord.

Bordet kan justeres op og ned i højden mellem 84 og 114 cm. Det gør at alle brugere kan arbejde i den perfekte arbejdshøjde. Når du justerer bordets højde kører det meget støjsvagt og hurtigt. Betjeningen til hæve/sænk er tilgængelig i begge sider af bordet.

ErgoSignmakertable højde

Borden kan også vippes i en vinkel op til 22 grader på begge langsider. Vippefunktionen er især god hvis du har materiale der skal pilles op, så kan du blot tape dit materiale fast på bordet og på den måde arbejder du ergonomisk korrekt.

SignMakerTable vippefunktion

ErgoSignmakertable SignMaker Hylde vikiallo

I begge sider på bordet er der hylder, hvor du kan opbevare dine linealer, knive og andet værktøj. På den måde har du hele tiden alt dit udstyr lige ved hånden.

Bordet har et skæreunderlag på 5mm i tykkelsen. Skæreunderlaget gør at du kan skære direkte på bordet og det heler langsomt sig selv igen. På den måde holder bordet længere og er let at arbejde ved. Bordet er udstyret med en rulleholder til fx applikationstape, folie eller print, hvilket gør arbejdet med materialer meget nemmere.

ErgoSignmakertable SignMakerTable Info vikiallo

I bordet er der indbygget batteri, så det efter opladning kan betjenes på steder uden strøm. Batteriet holder strøm til en uges brug uden opladning. Bordet har også en "memory" indstilling, hvilket gør at du kan indstille den til en bestemt højde og så husker den det.

ErgoSignmakertable SignMaker Bag vikiallo

Se med i videoen herunder, hvor Kim fortæller om SignMakerTable:

Se med i videoen herunder, hvor Rainer Lorz fra Wrap Institute viser det fantastiske SignMakerTable:

HUSK du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret og vil vide mere om dette fantastiske SignMakerTable!