Summa F skærebord

SUMMA F SKÆREBORD

"Verdens mest alsidige skærebord: fræs,
gennemskær, kisscut og lav bukkelinjer i alt
fra folie og pap til plast, træ og mere!"

Sig hej til den nyeste Summa!

Modellen er allerede frigivet og hedder .32 til efternavn. De har nu ADC (automatic Depth Control) i både højre og venstre side. De har et integreret sikkerhedssystem så det tager mindre plads. Ny remote assistance mulighed. Mulighed for nye fræsersystemer, Ny software GoProduce med mulighed for Pro udgaven.

Summa F.32 leveres som standard med: Vacuum pack, pumps. Conveyr system, pneumatic pack, media clamps, roll support, integrated satefy pack, camera system, drag module, ADC left & right, Summa Go Produce. Herudover er der mange muligheder for ekstra værktøjer, 2 forskellige fræsesystemer og meget mere.

Fra og med januar 2023 kan de større Summa F-modeller, leveres med bordplade i aluminium. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere info.

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 14.29.44 vikiallo

Summa F skærebordet fås nu i 5 størrelser

Der har aldrig været bedre muligheder for at få en SUMMA som matcher dine behov! De forskellige formater på arbejdsarealerne gør at du kan få en effektiv arbejdsgang uanset hvilke materialer du arbejder med. Uanset størrelsen har alle skæreborde fra SUMMA pneumatisk fremførelse på op til 50 meter i længden!

Summa F1612

160x120cm Arbejdsareal*

Summa F1612 skærebord

Summa F1432

142x320cm Arbejdsareal*

Summa F1330 skærebord

Summa F1832

184x320cm Arbejdsareal*

Summa F1832 skærebord

Som standard leveres Summa F1612 med Vacuum Pack, Pump 1,3kW, sound absorber, switching valve, Conveyr System, 3 pneumatic media clamps, roll-support, Safety Pack, four pole laserbeam system, Camera System og Drag Module. Kontakt os gerne for tilbud på den helt rigtige pakkeløsning til dine opgaver.

Som standard leveres F1432 med Vacuum Pack, Pump 2,3kW, sound absorber, switching valve, conveyor System, 3 pneumatic media clamps, roll-support,Safety Pack, four pole laserbeam system, Camera System, Drag Module og Pneumatic board. Kontaktos gerne for tilbud på den helt rigtige pakkeløsning til dine opgaver.

Som standard leveres Summa F1832 med kamerasystem, pneumatisk fremførsel og 8 zone vakuumbord så tandem produktion er mulig. Denne nye størrelse øger effektiviteten og passer ind i endnu flere virksomheders behov.

Summa F3220

210x327cm Arbejdsareal*

Summa F3220 skærebord

Summa F3232

320x327cm Arbejdsareal*

Summa F3232 skærebord

Som standard leveres Summa F3220 med kamerasystem, pneumatisk fremførsel og flere zone vakuumbord så tandem produktion er mulig. Denne nye størrelse øger effektiviteten og passer ind i endnu flere virksomheders behov.

Som standard leveres Summa F3232 med kamerasystem, pneumatisk fremførsel og flere zone vakuumbord så tandem produktion er mulig. Denne nye størrelse øger effektiviteten og passer ind i endnu flere virksomheders behov.

Pneumatiske media clamps

De pneumatisk styrede media clamps holder dit medie ned mod din SUMMA mens dit medie trækkes frem. Derved kan du arbejde på lange jobs sammenhængende i flere paneler, eller skifte mellem hvilke jobs du kører.

Justering af vacuum

Vacuum'et holder dine medier på plads, mens du skære og fræser, så du altid er sikret 100% nøjagtighed. Vacuum'et kan justeres alt efter hvor meget af dit arbejdsbord der skal bruges til den pågældende opgave.

Rulle til rulle

Du har på fleksible materialer som folie, stof eller bannermaterialer, mulighed for at producere rulle til rulle. Dit medie trækkes automatisk frem, skæres, og bliver rullet på din SUMMA's opruller. Hvor nemt kan det ellers blive?

Muligheder med SUMMA F-Serien

Multifunktionshoved

Multifunktionshoved

Hovedet har plads til 3 moduler samtidigt - Det midterste har indbygget kamera, så det nemt kan genkende skæremærker med mere.

Tangentialmodul

Tangentialmodul

Kan med et tryk på op til 10 kg skære i selv de vanskeligste materialer!

media clamps

Pneumatiske media clamps

Holder dit medie på plads når det føres automatisk frem på dit skærebord - Sikre dig 100% nøjagtighed!

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 13.49.56 vikiallo

GoProducer-software, der passer perfekt til din F-serie

Softwaren GoProduc er udviklet til at håndtere job let og effektivt. Den moderne grænseflade med forbedret navigation gør det muligt for brugere at finde og betjene funktioner så hurtigt og intuitivt som muligt.

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 13.51.33 vikiallo

Avanceret Sikkerhedssystem

Det avancerede sikkerhedssystem, der leveres med alle modeller i F-serien, garanterer et sikkert arbejdsmiljø og er i overensstemmelse med verdensomspændende sundheds- og sikkerhedskrav.

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 13.51.52 vikiallo

Stregkode til Automatiserede Arbejdsgange

Stregkoden identificerer automatisk jobbet for at få de nødvendige klipdata fra computeren. Det indbyggede kamera scanner jobbet automatisk eller med en håndscanner afhængigt af den valgte arbejdsgang.

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 13.52.12 vikiallo

Automatisk Dybdekontrol (ADC)

ADC indstiller automatisk knivdybden og værktøjets retning. Spidsen af ​​kniven eller biten måles nøjagtigt, og værktøjets nedstilling placeres på bordets niveau, hvilket garanterer et fejlfrit snit.

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 14.03.14 vikiallo

Transportbåndsudvidelse for at minimere nedetid

Transportbåndsforlængeren, valgfri på F1612-fladskæreren, behandler skårede designs, der er meget større end det faktiske skæreområde. Mens maskinen skærer den næste del, kan de første udskæringsdele fjernes sikkert på den udvidede front.

Summa F skærebord Screenshot 2021 01 07 at 14.03.29 vikiallo

Accelereret Arbejdsgang med F-Performance

Forøg ydeevnen på dit F-serie flatbed-system med næsten 40%. Fordelene inkluderer hurtigere op-, ned- og drejebevægelser på skærehovedet, hvilket vil være mest bemærkelsesværdigt, når du bruger Kiss-skæreværktøjet.

Summa F skærebord drag module web vikiallo

Summa F skærebord tangential module web vikiallo

Summa F skærebord high frequency router web vikiallo

Summa F skærebord high torque rotary module web vikiallo

Drag modul

Super hurtigt modul der kan lave notater med en pen (A) eller kiss cut på en lang række materialer med op til 600 gram lodret tryk med drag knife (B).

Summa F skærebord Screenshot 2020 11 16 at 08.49.50 vikiallo

Tangential modul

Dette kraftfulde modul kan levere et vertikalt tryk på 10 kg og understøtter en lang række værktøjer. Alle værktøjstyper til tangentialmodulet har en stregkode, som maskinen automatisk læser og indstiller sig selv efter.

Router modul

Router modulet er i stand til at fræse i de mest brugte materialer inden for skiltebranchen, eksempelvis PVC, Plader beklædt med akryl og aluminium, træ- og MDF-plader. Modulet leveres med et støvsugnings-kit som er designet til løbende at fjerne støv og spåner. OBS: Støvsuger skal tilkøbes seperat.

High Torque Rotary modul

Dette nyudviklede modul har en kontroleret, tikantet tangentialkniv og er designet til at skære alle typer af tekstiler.
Ved hjælp af den ekstra rotationskraft kan modulet skære kraftigere materialer, og er eks. velegnet til skæring af bannermateriler (PVC coating).

1. Kiss cutting tool: Laver ’kiss cut’, i selv meget krævende materialer, med utrolig styrke og præcision. Som drag knife, dog løfter den sig i hvert hjørne og skærer det meget skarpt. Kan også bruges som gennemskær i vinyl + laminat. Virker rigtig godt som gennemskær i solfilm.

2. Single edge cutout tool: Er designet til at foretage detaljerede udskæringer i materialer på op til 6mm tykkelse. God til tyndere pap og papir. Kan bruges til opskummet PVC under 5mm tykkelse, men her er heavy duty bedre.

3. Double edge cutout tool: Sikrer et minimalt slid og kan håndtere materialer på op til 5mm tykkelse. Gennemskær i de fleste materialer. Laver et lille overcut.

4. Heavy duty cutout tool: Skabt til at skære igennem tykke materialer på op til 15mm. God i kraftigt pap, karton op til 500g, PET materialer og tæpper.

5. Creasing wheels: Fås i flere forskellige størrelser og kan lave false/bukkelinjer i mange forskellige materialer.

6. V cut tools: Fås i flere forskellige vinkler designet til at lave spor i kraftige materialer, så du bagefter kan lave ombuk. Pap op til 1.5mm. Reboard op til 24mm. Foamboard med papir liner. Skærer meget flot, på lige linjer. Kan ikke skære cirkler og meget krumme linjer.

7. Elektronisk oscillerende tool (EOT): Desginet til at skære gennem kraftige materialer på op til 10mm. Elektrisk oscillerende kniv (stiksav). Pap op til 7mm. Reboard op til 10mm. Foamboard med papir liner. Pakninger.

8. Pneumatisk oscillerende tool (POT): (A) Designet til at skære gennem kraftigere og hårdere materialer på op til 25mm tykkelse. Pneumatisk oscillerende tool L (POT-L) NYT (B) Designet til at skære gennem tykke, bløde materialer der er mellem 20 mm og op til 42 mm tykke. Pap op til 7mm. Reboard op til 24mm. Opskummet pvc op til 10mm. Isoleringsskum. Gummimåtter.

9. Drag Knife: Som vi kender det fra rulle skæreplottere.

10. Standard Router/Fræser: Fræser i mange hårde materialer. Ikke perfekt i plexi/akryl.

11. HF Router: Som standard router, men meget hurtigere, mere robust og flotte kanter efter fræs. Fræser perfekt i Plexi/akryl m.f.

12. Perforating tool: Karton op til 500g. Pap op til 1.5mm. Polypropylen op til 1.2mm

13. High Torque Rotary Module: Til Mesh Banner. Alle tekstiler.

Summa F skærebord Nye Summa tools til website vikiallo

Nye værktøjer

Nyhed: HF Router

Sæt hastigheden op med endnu flere omdrejninger og mere power. Modulet har fået udviklet en mere balanceret motor, som er mere skånsom for dine bits og giver dig et endnu bedre resultat når du fræser i kraftige materialer.

Nyhed: ADC (Automated Depth Control)

Kalibrer din kniv med et enkelt tryk! En indbygget laser, måler automatisk din kniv, og indstiller skæredybden til dit skærebord. Det tager kun få sekunder, og sker automatisk efter at du starter din SUMMA, eller skifter værktøj på maskinen. Du sparer tid, undgår fejl og får en maskine som er lettere at bruge.

Summa F skærebord SUMMA F SERIES SHEET DANISH vikiallo

Mere info om SUMMA F-Serien

2630

I brochuren kan du læse mere om fordelene og se på tilbehør, værktøj m.m.

Det geniale Summa F skærebord giver dig mulighed for alt fra mikro jobs til store og lange job, fantastisk præcision, gennemskæring, konturskæring, tynde og kraftige materialer og meget mere. Robust konstruktion, enkel betjening, fleksible muligheder og aggressive priser: Det er Summa F skærebordet!