Roland XT-640S DTG

XT-640s producerer en masse - helt bogstaveligt

Roland XT-640s kan printe på op til 12 stykker tekstil samtidig. Du kan selv sammensætte størrelserne på pladerne, og lave 'mix & match' med hvilke motiver du ønsker at printe på hver plade.

Unikt design; maksimal fleksibilitet

Roland XT-640s er designet, så det er så nemt for dig at skrifte printplader som muligt - de glider hurtigt på plads. Det gør at du i det samme printjob, kan printe på forskellige størrelser af tekstiler. Du kan eks. producere et helt sæt i en kollektion, hvor du printer fra en børnestørrelse t-shirt, helt op til en XXXL t-shirt.

XT-640s hos vikiallo

XT-640s printer mere; I en fart

Sæt acceleration på din produktionshastighed. Print på op til 450 bluser i timen, med en jig på 200 x 260mm, og den hurtigste printhastighed. Eller print i den højest mulige kvalitet, og få op til 225 printede bluser i timen1

1) Roland har udregnet antallet uden at tage højde for tiden det tager at skifte t-shirts

CMYK & ægte hvid DTG inks

Print levende effekter uanset om du printer på hvide, farvede, eller mørke tekstiler. Blækket er udviklet specielt til tryk med DTG på XT-640s. De færdige print har en naturlig, lækker fornemmelse og holder godt i vask!

Forbedret Roland ErgoSoft RIP

Med Roland XT-640s medfølger der gratis den seneste udgave af Rolands RIP, ErgoSoft. Deres software er blevet forbedret, og giver dig nu en bedre arbejdsgang, og flere smarte funktioner, som automatisk fjernelse af baggrunden i dine motiver, og automatisk tilføjelse af hvid blæk til de motiver der printes på farvede/mørke tekstiler.