Gtechniq

Gtechniq - coating og bilplejeprodukter

Historien bag Gtechniq:

Det begyndte med en engelsk forsker der elskede hans kørertøjer, og ville lave produkter til rengøring og beskyttelse til sine egne biler. Han var kun fokuseret på at lave det bedste til sig selv, og ikke det formål at skabe en forretning.

Det gik dog anderledes. Han lavede nogle fantastiske produkter og i 2004 blev det en forretning hvor flere forskere nu laver de bedste formler for bilpleje og coatings.

Gtechniq

Gtechniq har lavet en coating helt specielt til PPF og folier, både blanke, matte og satin. Den hedder HALO, og anbefales af flere PPF producenter. Den har en hård overflade på H8. Hårdhed på coatings til biler kan være op til H 9 og 10 og enkelte endda højere, men til folier og PPF duer det ikke. HALO kan arbejde sammen med den elastiske folie eller PPF og samtidig skabe en barriere mod snavs og skidt ( insekter, fugleklatter, pollen m.m.) og skaber en hydrofobisk overflade der er smuds og vandafvisende.

Gtechniq HALO bottle and box WEB vikiallo

Produkter

Gtechniq coating produkter

Coating til beskyttelse og vedligeholdelse

Gtechniq tilbyder en masse fantastiske coating produkter, til beskyttelse og vedligehold. Du kan både få beskyttelse til PPF, det udvendige plastik og fælgene.

Gtechniq Afrensning vikiallo

Afrensning på forskellige måder

Fjern nemt både insekter og snavs med disse afrensning produkter. Du kan også fjerne flyverust, tjære og lim. Rengør bilen med bilshampoo og rengør nemt bilens ruder.

Gtechniq Klude vikiallo

Tørrehåndklæde og mikrofiberklud

Fjern rester med denne usædvanligt effektive og bløde mikrofiberklud. Tør bilen med et mikrofiber tørrehåndklæde i høj kvalitet.