APA wrapping folie

APA wrapping

APA wrapping folie er en støbt folie, og på den måde giver det en længere levetid når du laver en fuld wrapping af på plane og meget buede overflader. Folien har struktureret lim med små kanaler, der gør at luften nemmere kan slippe ud. Det bliver også kaldt "Air Free FT and FTX-System”. Folien findes også i 3D wrapping folie.

APA laver også støbt vinylfilm med en eksklusiv overfladebelægning, der sammenlignet med almindelige film uden overfladebehandling, øger den udendørs modstand mod små mærker eller ridser fra fx. vaskebørster. Den eksklusive behandling hjælper også med at fremhæve og bevare glansoverfladen. Ekstremt let at anvende takket være det innovative klæbemiddel “RepoTack-Air Free System”, som gør det lettere at placere filmen.

APA tilbyder forskellige slags wrapping folie. Se de forskellige folier her:

Super Candy Color

Støbt vinyl i høj kvalitet, specielt fremstillet til dekoration af flade, bølgede og støbte overflader. S-Candy Colours tilbyder en intens, dyb og skinnende metallisk finish. Tykkelsen giver filmen høj dækningskraft, en farvetone der forbliver uændret selv på mørke overflader og høj mekanisk modstand efter påføring. Du kan printe med Solvent, Ecosolvent, Uv og Latex blæk på Super Candy serien.

Chrome

Støbt vinylfilm i meget høj kvalitet, specielt designet til dekoration af flade, buede og formede overflader og specielle dekorationer, der kræver en krom finish. God modstand mod let slid på kromoverfladen grundet den eksklusive beskyttelse Over-Lam-Chrome-Surface. Chrome-serien er fremragende og der kan printes med Solvent, Ecosolvent, Uv og Latex blæk

Print

Støbt film hvid glans til lang varighed til digital print (Solvent, Ecosolvent, Uv og Latex) til at dække flade og meget buede overflader. Struktureret lim med små kanaler, der tillader luften at flygte kaldet “Air Free System".

Vil du vide mere om APA wrapping eller har du nogle spørgsmål? Så husk du er altid velkommen til at kontakte vikiallo på 7734 5511 eller mail@vikiallo