Transfer

Transfer B-Flex Glam Banner

Hvad er Transfer?

Transfer er en særlig type af folie, som med varme og tryk kan overføres til en lang række af materialer. Du kan for eksempel lave udskæringer af logoer, tekster og mønstre. Derefter kan du med en varmepresse overføre dit design til eks. arbejdstøj, t-shirts, jakker, kasketter, tasker, punge, bukser osv. Vikiallo tilbyder mere end 50 forskellige varianter – Så du har rig mulighed for, at vælge mellem et væld af farver, transfer med forskellige effekter samt printfolier.

Mulighederne med B-Flex

Transfer hos vikialloB-Flex Transfer folie

Hos vikiallo er vi stolte af at være forhandler af B-Flex, som ligger helt i toppen når det kommer til transfer folie. B-Flex kommer fra Italien, og har med deres store viden, sammensat en gennemprøvet produktlinje som løser ethvert behov – og så lige lidt mere end det.

Transferfolier fra andre producenter skal have helt op til 20 sekunder, ved 160°C, før de er varmet ordenligt på. Dette skader de fibre som dit tekstil er lavet af, og nedbringer derfor deres levetid. Helt anderledes er det dog med folierne fra B-Flex. Deres Gimme5-serie skal kun varmes ved 140°C i 5 sekunder. Den helt nye Gimme5-Evo, som B-Flex prænterede ved FESPA 2017, skal kun varmes i 4 sekunder!

Du kan altså nå at producere meget mere hvis du bruger B-Flex. Derudover kan du give dine kunder et bedre produkt, som er skånsomt for deres tekstiler. Den lave varme og korte tid gør også at du kan overføre B-Flex til selv sarte materialer som eks. kunstlæder.

Transfer til print

Alle B-Flex transferfolier til print, kan printes med Eco-Solvent og Solvent blæk. Blød og lækker fleksibel kvalitet, som er velegnet til bomuld, polyester, akryl og blandinger. Brug ikke skyllemiddel.

TypeVarmeTrykTid
B-Flex Print White Matt 145°C 3-4 bar 10 sek
B-Flex Print White Gloss145°C3-4 bar10 sek
B-Flex Print Clear Matt145°C3-4 bar10 sek
B-Flex Print Subli Stop White Matt145°C3-4 bar10-12 sek
B-Flex Print Glow in the Dark145°C3-4 bar12 sek
B-Flex Print "Crock" Effect145°C3-4 bar12 sek
B-Flex Print Reflex 145°C 3-4 bar12 sek

Transfer til udskæring

Gimme5 er en polyuretan transferfolie. OekoTex standard 100 class 1 godkendt. meget let at pille op og har klæber på liner. Den er fleksibel og så elastisk at den kan strækkes op til 30% og alligevel finde tilbage til udgangspunkt. Den er fleksibel, tynd, blød og flere lag kan varmes ovenpå hinanden. Desuden hæfter den bedre på en lang række tekstiler end andre fabrikater. Gimme5 tåler vask op til 60° og tåler skyllemiddel og tørretumbler. Levetid forlænges ved at vaske med vrangen ud.

TypeVarmeTrykTid
B-Flex Gimme5140°C3-4 bar5 sek
B-Flex Gimme5-Evo140°C3-4 bar4 sek

B-Flex har også lavet mange forskellige folier med effekter. I oversigten herunder kan du se en oversigt over de forskellige muligheder.

TypeVarmeTrykTid
B-Flex metal150°C3-4 bar12 sek
B-Flex Spejl sølv/Guld145-150°C3-4 bar10-12 sek
B-Flex Glow in the dark145°C3-4 bar10 sek
B-Flex Reflex140°C3-4 bar8 sek
B-Flex Blockout145°C3-4 bar12 sekunder
B-Flex Nylon145-150°C3-4 bar10-12 sek

Varmepresser til transfer?

stahl varmepressere banner

Hos vikiallo forhandler vi varmepressere fra Stahl. De er solide, giver et fast, ensartet tryk og er geniale til eks. B-Flex. Her kan du læse meget mere om Varmepressere fra Stahls

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.