FujiFilm Acuity Prime

FujiFilm Acuity Prime HEADER prime vikiallo

FujiFilm Acuity Prime UV-Printeren er bygget til at producere detaljerede og store UV-Print, den er perfekt til de opgaver som kræver at det er meget detaljeret, printeren giver dig mulighed for at få de reklame opgaver som kun få kan klare, og sørger for at du klare jobbet nemt, hurtigt og godt.

FujiFilm Acuity Prime Acuity Prime 1 vikiallo

Acuity Prime

  • Hurtig og alsidig UV Flatbedprinter.
  • Op til 150m²/t. 125cm x 250cm.
  • CMYK+hvid+lak+primer.

FujiFilm Acuity Prime Ink Prime vikiallo

FujiFilm Acuity Prime pic AcuitySelectSeries 03 vikiallo

FujiFilm Acuity Prime pic AcuitySelectSeries 02 vikiallo

Benchmark platformen til alsidig printproduktion

Acuity Prime er en ægte flatbed-printer med et unikt, enestående design og høj værdi, tilbyder print i høj kvalitet på en lang række forskellige stive og fleksible medier, understøttet af sine fem dedikerede vakuumzoner og spøjtbar primer. Denne serie er tilgængelig til et omkostningseffektivt prispunkt og giver et fremragende afkast af investeringen.

Nøglefunktioner

Acuity Ultra R2 har en lang række funktioner for at maksimere din produktivitet og kvalitet. Selvom funktionerne er avancerede er printeren stadig super nem at bruge og meget brugervenlig. Kvaliteten er ekstremt høj, og giver dig mange fordele fremfor dine konkurrenter.

FujiFilm Acuity Prime AcuityR2 vikiallo

Dedikeret flatbeddesign

Det dedikerede flatbeddesign med medieregistreringspinde sikrer nøjagtig registrering fra kant til kant print og præcis opdeling af store job, men enten kan til kant print eller overlap.

Kompakt fodaftryk

Acuity printere er bygget til at passe ind i kompakte rum, og det tilgængelige design giver dig fleksibilitet i din måde at arbejde omkring maskinen.

FujiFilm Acuity Prime AcuityPrime vikiallo

FujiFilm Acuity Prime pic AcuitySelectSeries 03 copy vikiallo

Registreringsnåle

Pneumatiske registreringspinde muliggør hurtig placering af plader så du får perfekt registrering og ensartede print.

Høj kvalitet

Gråskala printhoveder i en forskudt konfiguration leverer næsten fotografisk billedkvalitet, der er ensartet over hele printarealet.

FujiFilm Acuity Prime pic AcuitySelectSeries 04 vikiallo

FujiFilm Acuity Prime Vacuum Prime vikiallo

Vakuumzoner

Fem dedikerede vakuumzoner, der er skræddersyet til forskellige mediestørrelser, tilpasser arbejdsarealet til den aktuelle mediestørrelse. Hurtigt skift mellem størrelser. Justerbar vakuumstyrke giver optimal håndtering af forskellige medier.

Farvekanalindstillinger

Acuity Prime kan konfigureres med enten 4, 5, 6 eller 7 farvekanaler. Udover CMYK kan du printe med hvid og klar lak. Printeren styrer hvid som underlag når det ønskes og lakken kan printes partielt. Herudover kan du ”printe” med en primer så selv vanskelige materialer kan modtage dit print.

FujiFilm Acuity Prime redshoe prime vikiallo