Epson R5000-serien

Resinblæk til storformatprinter 
Epson R5000 serien tilbyder fantastiske print
på en lang række medier, ved hjælp af resinblæk.

Vi forhandler ikke længere denne maskine.
Er du interesseret i en Resin printer, tjek Roland AP-640 HER

Epson R5000 serien indeholder 2 modeller:

Epson R5000 storformatprinter

Epson R5000

Epson R5000L

Epson R5000L

Enestående ydeevne
Dette er Epsons første storformatprinter med resinblæk. Du får nøjagtighed og pålidelighed på en lang række medier som fx vinyl, bannere, tekstil, lærred og tapet. Blækket er vandbaseret og lugtfri, hvilket gør det muligt at tryksager kan bruges i følsomme miljøer som skoler, hospitaler og hoteller.

Epson R5000

Epson R5000-serien img achieve impressive image quality vikiallo

Imponerende kvalitet
Epson R5000 serien bruger tre af Epsons printteknologier: halftoning, fully optimised lookup tables (LUT) og Micro Weave - som alle bidrager til at reducere striber. Fuldt opvarmnings- og hærdningsteknologi kombineret med langtidsholdbare PrecisionCore TFP printhoveder giver pålidelige farver i hele printet. Dette forhindrer omprint forsaget af farver der pakker passer sammen og muliggør laminering og levering samme dag.

Hold dig kørende i længere tid
Med printhoveder der nemt kan udskiftes uden specialværktøj, kan du maksimere produktionstiden. R5000 indeholder en blækløsning på 1,5 liters blækpose, hvor R5000L indeholder en blækløsning på 2 x 1,5 liters blækposer. Det reducerer printerens nedetid og giver lavere blækomkostninger. Den innovative ultralydsdetektor reducerer risikoen for printhoved fejl mens dysekontrolteknologien (NVT) automatisk kompenserer hvis en dyse bliver blokeret.

Epson R5000-serien img keep running vikiallo

Epson R5000-serien img stay in control vikiallo

Brugervenlig
Den brugervenlige 4,3” LCD touchskærm gør det nemt at starte og overvåge et print job. Skærmen giver nem betjening og kontrollampen gør det nemt at kontrollere status på jobbet. Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) giver en meget nøjagtig stabilitet, hvilket er nødvendigt når der arbejdes med store jobs. Det mindsker materialespild og installations tid samt giver problemfrie resultater.

Udvid dine muligheder
Epson R5000 serien kan takket være Epson UltraChrome RS-blæksæt med seks farver printe på en lang række materialer som vinyl, banner, tekstil, lærred og tapet. Med en kombination af nøjagtighed og pålidelighed er den det ideelle valg til skilte- og designvirksomheder.

Epson R5000-serien sc vikiallo

Epson R5000-serien img benefit vikiallo

Fordele ved Epsons printteknologi
Epson fremstiller selv alle komponenterne til R5000 serien, herunder printhoveder, blæk og software. For at give dig yderligere kontrol har Epson introduceret “Epson Production Monitor” som giver dig mulighed for at overvåge din maskine på tværs af flere stedet helt uden besvær.

Epson R5000-serien R5000 1 vikiallo