Axyz Panelbuilder

Axyz Panelbuilder

Den nye Axyz panelbuilder er designet specifikt til markedet for ACM, MCM, HPL og fibercementplader. Ved at kombinere en brugervenlig softwareløsning med et brugerdefineret maskindesign gør PANELBuilder det muligt at behandle ACM-materialer hurtigere, mere konsekvent og til en lavere pris end nogensinde før.

Den bedste løsning til bygningsbranchen

Denne maskine er specielt konstrueret til ACM og MCM, der behandler store mængder materialer på den hurtigste og mest effektive måde. Behandl alle typer bygningsmaterialer hurtigere, mere konsekvent og til en lavere pris end nogensinde før.

Uendelige arbejdsareal, der passer til alle standard maskinstørrelser

CAD / CAM-software

Automatisk nesting for optimal produktion, automatisk programmering og jobs

Et bibliotek med skabeloner til hurtig duplikering og ændring af størrelse.

Optimer dit workflow

PANELTracker-systemet er en nøglefunktion i den nye PANELBuilder 19-software. Denne software er udviklet til at øge produktiviteten og styre kvaliteten

Tilføj nemt stregkoder med Automated Panel Labeller

Hold øje med ydeevnen på din maskine med det letlæselige dashboard.

Beskadigede paneler identificeres let og sendes tilbage til produktion inden for få minutter.

Generer tilpassede pakkesedler med et klik på en knap.

Fås til opgradering på ældre PANELBuilder-systemer.

Tekniske specifikationer

AXYZ PANELBuilder CNC router er designet specifikt til behandling af store mængder ACM / MCM / HPL og Fiber Cement plader på den hurtigste og mest effektive måde som muligt. Maskinen kan konfigureres, så den passer til dine nøjagtige behov. Procesområder kan vælges fra 60 “(1.524 mm) x 120" (3.048 mm) til en massiv 85 "(2.159 mm) x 478" (12.129 mm) eller endda længere med 24 "(600 mm), hvilket tillader en eller flere plader, bliver behandlet på en gang.

Axyz Panelbuilder

Axyz Panelbuilder

Funktioner

PANELBuilder bruger den bedste teknologi, penge kan købe. Den tilbyder en meget specificeret standardkonfiguration. PANELBuilder er udelukkende designet til bygningssindustrien.

Maskin muligheder

Baseret på den mest tilpassede maskinebase i branchen, er PANELBuilder god til at imødekomme ethvert unikt forretningsbehov. Valgfrit tilbehør som PANELTracker, Automated Label Printer og Nose Rider har vist sig at være populære inden for bygningsindustrien.

Axyz Panelbuilder