Ekstra udstyr

Transfer Weeder TW17

Den helt nye TransferWeeder TW17 er til dig der arbejder med transfer. Du kan spare op til 90% af din oppilningstid når du skal pille udskåret transfer, også transfer print’n cut. Den tager materialer op til 850mm i bredden, har indbygget varme og en speciel konstruktion der gør transfer oppilning til en leg.

Læs mere her

Vinyl Remover VR15

Vinyl Remover “stripper” alle dine opgaver fra din skæreplotter eller print´n cut. Monteres direkte for enden af dit arbejdsbord.

Du kan køre fuld bredde, helt op til 170 cm. Effektiv opsamling af al folie og du slipper for fyldte skraldespande.

Læs mere her

Speed Applicator

Få applikeret dine tekster, logoer og andet udskåret folie hurtigere, lettere og mere enkelt end nogensinde før med en SpeedApplicator SP140!

Læs mere her

Leister Hemtek ST bannersvejser

Du kan svejse ombuk, løbegang og svejse 2 bannere sammen. Den leveres med overlap guide og standard guide. Den monteres på en bordende og er let at bruge. Svejsning holder 100%. Den nye Leister svejseautomat er til dig der indimellem eller ofte laver bannere og gerne vil spare tid og have et perfekt resultat.

Læs mere her

MediaBooster

Spar tid, spar plads, pas på din ryg og arbejd mere effektivt.

Placer dine mest benyttede printmedier/skærefolier (op til 8 ruller) i MediaBooster, og du kan let skifte mellem disse og på den måde spare en masse tid!

Læs mere her

Hvis du mangler noget ekstra udstyr du ikke kan finde på siden her, er du altid velkommen til at kontakte Vikiallo på 77553411 eller [email protected]