CNC Fræsere

CNC fræsere

AXYZ tilbyder industriens bredeste vifte af CNC fræsere. Med mere end 25 års erfaring i branchen, og flere tusind aktive maskiner rundt om i verden, er AXYZ stolte over deres robuste, holdbare, og brugervenlige CNC fræsere. Og vi hos vikiallo er glade for at kunne forhandle dem. Se nærmere på modellerne herunder.

CNC Fræsere zserien vikiallo

Axyz Z serien

Axyz Z serien CNC-router er en genopfundet version af den klassiske maskine. Maskinen tilbyder den robuste konstruktion, som AXYZ-produkter er kendt for, kombineret med en billig pris.

Læs mere her

CNC Fræsere trident vikiallo

Axyz Trident serien

Med Axyz Trident nyudvikle CNC-router, der opfylder de traditionelle krav, får du nu mulighed for at lave endnu større projekter og arbejde med endnu flere materialer.

Læs mere her

CNC Fræsere infinite vikiallo

Axyz Infinite

Axyz Infinite bygger på succesen fra Axyz serierne. Den nye maskine kombinere både moderne design og teknisk ekspertise. Redesignet fra bunden af ​​er det den mest konfigurerbare CNC Router-løsning på markedet.

Læs mere her

CNC Fræsere panelbuilder vikiallo

Axyz Panelbuilder

Den nye Axyz panelbuilder er designet specifikt til markedet for ACM, MCM, HPL og fibercementplader. Ved at kombinere en brugervenlig softwareløsning med et brugerdefineret maskindesign gør PANELBuilder det muligt at behandle ACM-materialer hurtigere.

Læs mere her

CNC Fræsere pacer vikiallo

Axyz Pacer serien

Leder du efter præcision, pålidelighed og levering af høj kvalitet? Så behøver du ikke lede længere end til Axyz Pacer CNC-routeren. Dens robuste konstruktion, overvældende standardspecifikation og uendelige liste over muligheder findes normalt kun på meget dyrere maskiner.

Læs mere her

For spørgsmål, priser eller demo, kontakt os på 7734 5511, [email protected] eller tjek vores webshop her

Lille CNC fræser

Leder du efter en lille cnc fræser, er dette nok ikke de rette maskiner til dig. Men vi har også andre fræsere, f.eks. Rolands MDX eller ARM serie, som du kan finde her på siden. AXYZ er ikke en hobby cnc fræser.

Du skal også være mere end velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om hvilken cnc fræser der passer til dig!

3D fræser

AXYZ er CNC fræsere, men leder du efter en 3D fræser, forhandler vi også Rolands MDX og SRM serie.

Med en 3D fræser, kan du fræse på flere flader da emnet eller fræsehovedet kan drejes og derved fræse på flere flader af emnet.

Alt efter din opgave, vejleder vi dig gerne i hvilken type fræser du har brug for.