CNC Fræsere

AXYZ CNC fræsere

CNC fræser

AXYZ tilbyder industriens bredeste vifte af CNC fræsere. Med mere end 20 års erfaring i branchen, og flere tusind aktive maskiner rundt om i verden, er AXYZ stolte over deres robuste, holdbare, og brugervenlige CNC fræsere. Og vi hos vikiallo er glade for at kunne forhandle dem. Se nærmere på modellerne herunder.

For spørgsmål, priser eller demo, kontakt os på 7734 5511, [email protected] eller tjek vores webshop her

Muligheder med en cnc fræser

Med en professionel cnc fræser, kan man rigtig mange ting. Der findes forskellige værktøjer, knive og fræsejern til disse maskiner. Bugge værktøjer til at lave papæsker / papkasser.

Du kan blandt andet fræse i pvc, træ, mdf, aluminium, plexiglas, akryl, reboard og meget andet.

CNC fræser træ

Har du brug for en cnc fræser til træ, er AXYZ et super godt produkt. De kan fræse i træ plader, planker m.m.

At fræse i træ, en af de lettere materialer at bearbejde på en cnc maskine, er intet problem på disse professionelle kvalitetsmaskiner. Endnu lettere er det at fræse i polystyren, flamingo, dibond plader, eller andet let materiale da cnc fræseren kan køre væsentligt hurtigere pga den lave modstand i disse materialer.

Så leder du efter en fræser til træ er AXYZ et rigtig god bud.

Køb CNC fræser til træ her

Lille CNC fræser

Leder du efter en lille cnc fræser, er dette nok ikke de rette maskiner til dig. Men vi har også andre fræsere, f.eks. Rolands MDX eller ARM serie, som du kan finde her på siden. AXYZ er ikke en hobby cnc fræser.

Du skal også være mere end velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om hvilken cnc fræser der passer til dig!

Se AXYZ CNC fræser video

3D fræser

AXYZ er CNC fræsere, men leder du efter en 3D fræser, forhandler vi også Rolands MDX og SRM serie.

Med en 3D fræser, kan du fræse på flere flader da emnet eller fræsehovedet kan drejes og derved fræse på flere flader af emnet.

Alt efter din opgave, vejleder vi dig gerne i hvilken type fræser du har brug for.

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.