Folie - MACtac 8900 serien

Hos vikiallo finder du bland andet et bredt udvalg af forskellige typer folie. De har alle forskellige formål og egenskaber. Brug oversigten her på siden til at finde info om de forskellige hovedkategorier, og lær mere om hvordan du kan bruge de mange muligheder til at udvide din forretning.

Skærefolie

Skærefolie er en folie der, som navnet antyder, bliver brugt til udskæring af tekst/grafik på en skæreplotter. De fås i et væld af forskellige farver, og kan monteres på plane samt kurvene overflader. Når du vælger din skærefolie, kan du med fordel vurdere hvor lang tid der er brug for at folien skal sidde oppe, og hvilken overflade den skal monteres på. Er det en tekst der skal sidde på en leasingbil? eller er det et skilt til en virksomhed, der regner med at blive boende på deres adresse mange år ud i fremtiden?

Uanset hvilken opgave du står overfor at løse har vi en skærefolie som passer til! Se mere om skærefolier her

 

Wrapping folie

Wrapping folie, også kaldet indpakningsfolie, er designet til at blive monteret på krumme samt dobbeltkurvene overflader. De kan for eksempel bruges til indpakning af biler, både, møbler eller mobilcovers. En af fordelene ved indpakning er at det er væsentlig billigere end en lakering, samtidig med at du beskytter bilens/bådens overflade. Vi har flere forskellige serier af wrapping folie, som hver har deres særkende og udtryk. Vil du gerne i gang? Hos vikiallo holder vi løbende kurser i blandt andet bilindpakning. Hold øje med vores kursus og event side, og se hvornår du kan komme på kursus i indpakning.

Se mere om wrapping folier her 

 

Printfolie

Hos vikiallo har vi også et bredt udvalg af printfolier, med forskellige typer klæber, overflade, holdbarhed med mere. Læs mere for at se en forklaring på hvilke printfolier som passer til dine behov.

Se mere om printfolie her (kommer snart)
Se i webshoppen

 

Transfer

Transfer er en folietype som, med en varmepresse, kan varmes fast på tekstiler som tøj, tasker med mere. Der er både farvede transferfolier til udskæring, og transferfolier til print. Du kan se billeder, videoer og meget mere på vores tide om transfer

Se mere om Transfer her

 

Magnetfolie

Med magnet- og stålfolie får du muligheder for at give dine kunder nogle helt unikke løsninger. Mangetfolien er en magnetisk folie, som du du kan kombinere med forskellige lag af printet/udskåret stålfolie. Du kan med andre ord lave skilte og grafik til din kunde, som så selv får mulighed for at kunne arrangere / udskifte grafikken efter behov. Det kunne for eksempel være et menukort til en café eller restaurant, hvor de køre med skiftende menuer eller tilbud.

Få inspiration til hvilke opgaver du kan tilbyde dine kunder. Se mere her

 

Glasdekorationsfolie

Glasdekorationsfolie giver dig mulighed for at lave dekorationer eller afskærmninger på glas, acryl eller polycarbonat. De kan bruges som de er eller udskæres på en plotter. Nogle glasdekorationsfolier kan endda printes, og derved give endnu flere muligheder.

Se mere om glasdekorationsfolie 

 

Refleksfolie

Bliv set! Refleksfolierne overholder EU's krav til refleksfolie på tunge køretøjer, samt EU's krav om maksimal refleksionsgrad. De findes i forskellige farver og kan oven i købet printes med solvent /ECO-solvent blæk.

Se mere om refleksfolie (kommer snart)
Se i webshoppen

 

Presenningsfolie

Brug for folie til montering på presenninger? hos vikiallo er vi forhandler på APA presenningfolie, som er det førende produkt på markedet. Folien 'vulkanisere' med overfladen, og giver en udendørs holdbarhed på op til 5 år.

Se mere om APA presenningsfolie
Se i webshoppen

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.