Skæreplottere

Med en skæreplotter kan du skære bogstaver til skilte, wallstickers, skære transfer til T-shirts, tekstiler og stof. Skæreplotterne kan også bruges til at skære mønstre og design til f.eks. bildekoration og meget andet. Om det er til hobbyproduktion, mellemstore opgaver, eller professionel skilteproduktion, så har vi den rette maskine til dig.

Skæreplottere

graphtec-ce-lite-50

Graphtec CE LITE-50

Graphtec CE LITE-50 kombinerer kvalitet og produktivitet med en fornuftig pris. Perfekt til den mindre produktion af kvalitetsting til butikker, kontorer, bildekorationer med mere.

Skæreplottere graphtec skaereplotter ce7000 serie vikiallo

Graphtec CE-7000 serien skæreplottere

CE7000 afløser CE6000 Plus og er perfekt til den mindre produktion. Med 4 forskellige størrelser, mulighed for gulvstand, et skæretryk på op til 450g og en hastighed på op til 1000mm/s har du rigtig gode muligheder for at løse en lang række af opgaver.

Skæreplottere graphtec skaereplotter fc9000 serie vikiallo

Graphtec FC-9000 serien skæreplottere

FC9000 afløser FC8600 og er gearet til den store produktion. Den findes i 4 bredder og til de 2 bredeste kan du som noget nyt få automatisk oprullesystem.

Skæreplottere auto sheet feeder vikiallo

Graphtec Auto Sheet Feeder

Graphtec Auto Sheet Feeder er designet til automatisk at tilføje dit print i maskinen og derefter konturskære. Maskinen kan håndtere ark i op til A3 overstørrelse uden der er behov for en operatør.

Skæreplottere vikiallo

Summa S2 Class T series

Som D serien, men med tangential styret kniv. Summa S2 Class er markedets førende skæreplotter. T serien (Tangential) har tangential styring, der giver endnu flottere hjørner og gør det lettere at pille job op i kraftige materialer. Du får en skæreplotter der er præcis, har styr på folien, lynhurtig og med konturskæring af print via pasmærkelæsning. Du får også automatisk afskære funktion.

Skæreplottere vikiallo

Summa S2 Class D series

Kraftig skæreplotter til den større produktion, med medieholder der sikrer præcis fremføring, kontur-skæring og gennemskæring. Summa S2 Class er markedets førende. D serien (Drag knife) har efterløbs kniv.

Skæreplottere S One D140 vikiallo

Summa S One

Summa S One kommer i 4 bredder: 67cm, 127cm, 144cm og 164cm. Alle plotterne leveres med kamera til konturskæring. De 3 bredeste kommer som standard med gulvstand og kurve. Til S One D60 kan det købes som ekstraudstyr.

Skæreplottere summa tray one vikiallo

Summa Tray One

Med denne Summa Tray One arkføder, kan du nemt og hurtigt behandle etiketter og ark. Derudover vil operatøren spare en masse tid, da der vil være tid til andre opgaver imens maskinen kører og passer sig selv.

Skæreplottere Roland GR2 vikiallo

Roland CAMM-1 GR2 serien

Roland GR2 serien er det perfekte valg til dig der har en storformatprinter og ønsker at udvide din virksomhed til at kunne print&cut. Den er også ideel til at tilføje hastighed og skærepræcision til jobs der er ren cut.

Skæreplottere roland gs24 vikiallo

Roland GS2-24

Roland GS2-24 desktop skæreplotteren er perfekt til opstart af din grafiske virksomhed. Den har en brugervenlig betjening og en øget kraft til nemt at skære hundredvis af materialer, med en hurtig og præcis skæreydelse.

Skæreborde

Skæreplottere fcx2000 maskine vikiallo

Graphtec FCX

Graphtec skæreborde er den ultimative løsning til prototyper og små produktionsforløb! Reducer medieaffald / behandlingstid med Graphtecs præcisionsskæring og dedikeret software. Offline (USB) betjening gør det muligt for alle brugere at behandle materialer.

Skæreplottere summa fseries f1612 vikiallo

Summa F serien

Der har aldrig været bedre muligheder for at få en SUMMA som matcher dine behov! De forskellige formater på arbejdsarealerne gør at du kan få en effektiv arbejdsgang uanset hvilke materialer du arbejder med. Uanset størrelsen har alle skæreborde fra SUMMA pneumatisk fremførelse på op til 50 meter i længden!