Skæreplottere

Skæreplottere

Med en skæreplotter kan du skære bogstaver til skilte, wallstickers, skære transfer til T-shirts, tekstiler og stof. Skæreplotterne kan også bruges til at skære mønstre og design til f.eks. bildekoration og meget andet. Om det er til hobbyproduktion, mellemstore opgaver, eller professionel skilteproduktion, så har vi den rette maskine til dig.

Her hos vikiallo har vi skæreplottere i mange størrelser, og kan helt sikkert hjælpe med hvilken der passer bedst til netop dit behov.

Så leder du efter en ny skæreplotter eller har du brug for rådgivning, så er du kommet til det rette sted, vi kan vise både små og store modeller i vores showroom.

Summa S One

Summa S One kommer i 4 bredder: 67cm, 127cm, 144cm og 164cm. Alle plotterne leveres med kamera til konturskæring. De 3 bredeste kommer som standard med gulvstand og kurve. Til S One D60 kan det købes som ekstraudstyr.

Summa S2 Class D series

Kraftig skæreplotter til den større produktion, med medieholder der sikrer præcis fremføring, kontur-skæring og gennemskæring. Summa S2 Class er markedets førende. D serien (Drag knife) har efterløbs kniv.

Summa S2 Class T series

Som D serien, men med tangential styret kniv. Summa S2 Class er markedets førende skæreplotter. T serien (Tangential) har tangential styring, der giver endnu flottere hjørner og gør det lettere at pille job op i kraftige materialer. Du får en skæreplotter der er præcis, har styr på folien, lynhurtig og med konturskæring af print via pasmærkelæsning. Du får også automatisk afskære funktion.

graphtec-ce-lite-50

Graphtec CE LITE-50

Graphtec CE LITE-50 kombinerer kvalitet og produktivitet med en fornuftig pris. Perfekt til den mindre produktion af kvalitetsting til butikker, kontorer, bildekorationer med mere.

Graphtec CE-7000 serien skæreplottere

CE7000 afløser CE6000 Plus og er perfekt til den mindre produktion. Med 4 forskellige størrelser, mulighed for gulvstand, et skæretryk på op til 450g og en hastighed på op til 1000mm/s har du rigtig gode muligheder for at løse en lang række af opgaver.

Graphtec FC-9000 serien skæreplottere

FC9000 afløser FC8600 og er gearet til den store produktion. Den findes i 4 bredder og til de 2 bredeste kan du som noget nyt få automatisk oprullesystem.

Roland CAMM-1 gs-24

Roland CAMM-1

GS-24 er en populær skæreplotter, enkel at betjene og velegnet til den mindre produktion og klarer skærefolier fra 5 til 70 cm bredde (halve skærefolie ruller)

Ønsker du et tilbud, en demo af en af vores plottere, eller har du spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 7734 5511, [email protected] eller gå til vores webshop her