Skæreplotter

Ny skæreplotter?

Med en skæreplotter kan du skære bogstaver til skilte, wallstickers, skære transfer til T-shirts, tekstiler og stof. Skæreplotterne kan også bruges til at skære mønstre og design til f.eks. bildekoration og meget andet. Om det er til hobbyproduktion, mellemstore opgaver, eller professionel skilteproduktion, så har vi den rette maskine til dig.

Vi leverer holdbare, stabile- og høj kvalitetsskæreplottere/skæreborde.

Et tip er at de mest almindelige bredder for skærefolie er 61,5 cm (halv rulle) og 123 cm (hel rulle), så hvis det er det eneste du ønsker skære, så gå efter en skæreplotter der passer til det. Dog har vi oplevet at kunder der har købt en mindre model, er blevet så glad for den og fundet ud af alle mulighederne, at de har opgraderet til en bredere model.

Her hos vikiallo har vi skæreplottere i mange størrelser, og kan helt sikkert hjælpe med hvilken der passer bedst til netop dit behov.

Så leder du efter en ny skæreplotter eller har du brug for rådgivning, så er du kommet til det rette sted, vi kan vise både små og store modeller i vores showroom.

summa skærebordeSumma F skærebord/skæreplotter

Summa F skærebord Summa F skærebord hos vikiallo

Professionelt skærebord, med mulighed for fræser. Med dette skærebord fra Summa kan udskæring af printjobs automatiseres.

Med Summa F kan du skære, gennemskære og lave bukkelinjer i folier, pap, plast og mange flere materialer. Du kan skære i et væld af materialer, konturskære, fræse og meget mere. Vi har også andre systemløsninger med Summa F skærebordet.

summa skæreplotter

Skæreplotter fra Summa

SummaCUT series

Robust skæreplotter til den mindre og mellemstore produktion. Med konturskæring.

SummaCut serien er robuste skæreplottere med god produktionshastighed, præcist fremtræk og aflæsning af pasmærker til konturskæring af print.

 

SummaCUT skæreplottere

Summa S2 Class D series

Kraftig skæreplotter til den større produktion, med medieholder der sikrer præcis fremføring, kontur-skæring og gennemskæring.

Summa S2 Class er markedets førende skæreplotter. D serien (Drag knife) har efterløbs kniv.

 

Summa S Class 2 D skæreplottere

Summa S2 Class T series

Som D serien, men med tangential styret kniv.

Summa S2 Class er markedets førende skæreplotter. T serien (Tangential) har tangential styring, der giver endnu flottere hjørner og gør det lettere at pille job op i kraftige materialer. Du får en skæreplotter der er præcis, har styr på folien, lynhurtig og med konturskæring af print via pasmærkelæsning. Du får også automatisk afskære funktion.

Summa S Class 2 T skæreplottere

Skæreplotter fra RolandRoland skæreplotter logo

Roland GR skæreplotter

Rolands professionelle serie af skæreplottere hedder nu GR. De erstatter de populære CAMM-1 Pro modeller. Roland GR findes i modellerne 640, 540 og 420.

Roland CAMM-1

GS-24 er en populær skæreplotter, enkel at betjene og velegnet til den mindre produktion og klarer skærefolier fra 5 til 70 cm bredde (halve skærefolie ruller)

Roland CAMM GS 24 skæreplotter

 

Graphtec Rulle Skæreplottere og SkærebordGraphtec skæreplottere hos vikiallo

Graphtec FC-8600 serien skæreplottere

Skæreplottere til den store produktion, med mulighed for konturskæring og gennemskæring.

Graphtec FC 8600 skæreplotter serie

Graphtec FC-4500

Flatbedskæreplotter der kan holde to skærehoveder, og lave et tryk på op til 1kg. Har ARMS.

Graphtec FC 4500 flatbed skæreplotter med ARMS

Graphtec CE-6000 serien skæreplottere

Skæreplotter til den mindre produktion, mulighed for konturskæring og fuld foliebredde.

Graphtec CE 6000 skæreplotter serien

Graphtec FC-2250

Flatbedskæreplotter med vakuum-, magnetisk- eller elektrostatisk fastholdelse af mediet.

Graphtec FC 2250 flatbed skæreplotter

Ønsker du et tilbud, en demo af en af vores skæreplottere skal du være mere end velkommen til at kontakte os på 7734 5511, [email protected] eller gå til vores webshop her

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.