Wrapping folie

Wrapping Folie vikiallo Indpakning af biler, både med mere

Hos vikiallo har vi flere forskellige mærker af wrapping folie. Hver produktserie har sine egne fordele, som du kan læse meget mere om i oversigten herunder.

3M Wrapping folie 3M indpakningsfolie

Med indpakningsfolie fra 3M får du et bredt farveudvalg, og flere forskellige effekter i både blank og mat. Ud over den velkendte 3M 1080 serie, som mange er glade for at bruge, har de også deres nye 3M 1380 serie, som giver endnu større fleksibilitet når du wrapper. Indpakning af bil med 3M 1380 er nemmere, da det er en ægte 3D-folie, og den eks. kan indvarmes direkte ind i falser, og blive siddende. 3M har også forskellige effektlaminater, som du kan kombinere med en farvet folie, og lave et helt unikt design.

Se eksempler på 3M indpakningsfolier, og læs mere om mulighederne.

 

KPMF Wrapping folie

KPMF wrapping folie

KPMF laver wrapping folie fede effekter, og lækre dybe farver. De dybe farver opnås da de bruger ægte metalspåner, hvilket giver en flot overflade som fremstår lakeret. Wrapping folierne fra KPMF er repositionerbare, og har luftkanaler, hvilket gør den utrolig nem at arbejde med.

Se eksemplerne og læs meget mere om mulighederne ved at klikke her

 

SOTT Wrapping folie

Essentials wrapping folie

SOTT leverer unikke og fede farver, i 2 forskellige serier, af wrapping folie: Essentials og Next-Gen UPP.

Essentials er en fuld 3D folie til indpakning, og er ultra fleksibel og formbar. I produkterne med metal er det anvendt 3 forskellige metalflakes, typer og størrelser, og samme type flakes som i OEM lakering på biler. Dette giver en enestående dybde i farverne, og gør at din bil kommer til at skille sig ud fra mængden.

Next-Gen UPP har taget udgangspunkt i de mest populære farver fra Arlons 2300 og 2600 serie, forbedret dem, og endda tilføjer helt nye fede effekter. I produkterne med metal er der anvendt forskellige metalflakes typer, farver og størrelser. Den enestående dybde og spillet i metallet, fremkommer ved dobbelt støbningsteknikken

Se eksempler på hvad du kan udrette med wrapping folie fra SOTT

 

MACtac Wrapping folie

MACtac wrapping folie

Wrapping har fået et helt nyt løft med denne nye MacTac colourwrap serie! Mactac ColourWrap Serien tilbyder 50 forskellige indpakningsfilm i støbt kvalitet. Blandt andet blank, blank metallisk, mat og mat metallisk. Mactac tilbyder en god løsning, ikke kun til personliggørelse af køretøjer, men også til wrapping af både over vandlinjen.

Se mere om Mactac colourwrap her

 

CFC Wrapping folie

CFC wrapping folie

Fra CFC kan vi tilbyde CFC 4000 Surpreme. Denne wrapping folie er støbt, og af meget høj kvalitet! Den er fuldt repositionerbar og har en klar, permanent akrylklæber. Den er utrolig formbar, og sidder rigtig flot, selv på konvekse eller konkave overflader. Stort sortiment i både gloss, matt og satin. Vi lagerfører de primære farver og kan skaffe alle farver med lidt længere leveringstid.

Se mere om CFC wrappingfolie her

 

Arlon Wrapping folie

Fra Arlon kan vi tilbyde flere forskellige printfolier til wrapping. Bland andet 'Arlon SLX Cast Wrap' og 'Arlon 6100XLP' som begge giver fede print, og er nemme ar arbejde med. Desuden kan vi tilbyde 'Arlon IllumiNITE Wrap Reflex' som er en printbar refleksfolie til 3D indpakning!

Se mere om wrappingfolie fra Arlon