Materialer

Materialer

Går du og mangler nogle nye materialer? Her får du et overblik over de mange ting Vikiallo tilbyder. Se f.eks. mere på de mange forskellige slags folier vi har eller vores solfilm til både biler og bygninger. Det er kun fantasien der sætter grænser!

3M Applikationstape

Applikationstape

Gør din montering nemmere med applikationstape. Applikationstape kan bruges til både transferfolie og print. Er du i tvivl om hvilken slags applikationsfolie du skal bruge til lige netop din opgave, så klik ind her og læs meget mere om applikationsfolie.

Blæk

Blæk

Hos Vikiallo tilbyder vi en masse forskelligt blæk som passer lige præcis til din printer. Vi forhandler f.eks. både Roland blæk, OKI blæk og mange flere forskellige. Hvis du er interesseret i nyt blæk, kan du se oversigten på siden her.

Folie / designfolie

Folie

Hos vikiallo finder du bland andet et bredt udvalg af forskellige typer folie. De har alle forskellige formål og egenskaber. Brug oversigten her på siden til at finde info om de forskellige hovedkategorier, og lær mere om hvordan du kan bruge de mange muligheder til at udvide din forretning.

tekstilprint t-shirts

Guide til tekstilprint

Gode råd inden du starter.
Der findes mange forskellige teknologier til tekstilprint. Nogle overlapper hinanden i evner og muligheder, andre har unikke fordele eller ulemper. Vi har her på siden samlet de mest almindelige teknologier, og viser dig hvilke fordele & ulemper der er ved hver teknologi.

lagersalg - spar op til 35 % på vores nettopriser

Lagersalg

Besøg vores populære lagersalg og spar en masse penge! Her finder du ekstra gode tilbud på varer der er nye, men kan være udgået, en restrulle eller ukurante varer der delt anderledes. Spar 35%, nogle gange mere, på varer i vores lagersalg.

Solfilm

Solfilm

Solfilm findes til både bygninger og biler.
Her kan du læse om solfilm, og finde links til vores sider om solfilm til biler, samt solfilm til bygninger.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Vikiallo på 77345511 eller [email protected]