Roland RF-640

OBS: DENNE MODEL ER UDGÅET

Imponerende produktionshastighed, mange muligheder og høj pålidelighed er hvad der gør Roland RF-640 til et godt valg af storformatprinter. Effektiv, pålidelig og god værdi for pengene.

Professionelle muligheder
levende farver og skarpe detaljer

Roland RF-640 giver en høj produktionshastighed på op til 48,4 m2 i timen! Derudover får du lækre print med op til 1440 dpi med nærmest ingen kromatisk Banding. Printeren understøtter en lang række af medier, og med GREENGUARD Gold-certificeret blæk kan du være sikre på at dine print er godkendt til skoler, sygehuse og lign.

Roland RF-640 er udviklet til at lave fantastiske print i høj kvalitet. RF-640 tilbyder den rette formel til digitale trykkerier: høj produktionshastighed, enestående printkvalitet, nem operation og uovertruffen driftssikkerhed. En unik løsning til jeres virksomhed.

Roland RF-640 greenguard vikiallo

Roland RF-640 genius vikiallo

Smarte features spare tid og kræfter

Roland RF-640 sparer dig arbejdstid med smarte funktioner som eks. at du kan udskifte blæk mens printeren kører - Du slipper for at stoppe og genstarte! Eller det at du kan fjernbetjene printeren med en app til iPad. Vær produktiv fra starten og tilvælg en opruller, så du kan lade printeren køre lange jobs natten over. Se DET er smart :-)

Den produktive RF-640 tilbyder høj hastighed uden at gå på kompromis med kvaliteten!
VersaExpress RF-640 er udstyret med et forgyldt printhoved, som reducerer statisk billedkvalitet og producerer højkvalitetsprint.

Roland RF-640 Roland rf 640 vikiallo

[contact-form-7 id="43891"]

Download brochure

Fås også som RF-640 8 color, med rød, grøn og orange blæk

Den helt nye 8-farvede Roland RF-640 printer det bredeste farvespektrum, der nogensinde er set inden for eco-solvent storformatprint – og fra og med i dag er den lanceret i Danmark!

Roland storformatprinter RF-640 8 farver