Roland RF-640

Ganske enkelt, genial

Imponerende produktionshastighed, mange muligheder og høj pålidelighed er hvad der gør Roland RF-640 til et godt valg af storformatprinter. Effektiv, pålidelig og god værdi for pengene.

Professionelle muligheder
levende farver og skarpe detaljer

Roland RF-640 giver en høj produktionshastighed på op til 48,4 m2 i timen! Derudover får du lækre print med op til 1440 dpi med nærmest ingen kromatisk Banding. Printeren understøtter en lang række af medier, og med GREENGUARD Gold-certificeret blæk kan du være sikre på at dine print er godkendt til skoler, sygehuse og lign.

Smarte features spare tid og kræfter

Roland RF-640 sparer dig arbejdstid med smarte funktioner som eks. at du kan udskifte blæk mens printeren kører - Du slipper for at stoppe og genstarte! Eller det at du kan fjernbetjene printeren med en app til iPad. Vær produktiv fra starten og tilvælg en opruller, så du kan lade printeren køre lange jobs natten over. Se DET er smart :-)

Vil du vide mere?Download brochure

Fås også som RF-640 8 color, med rød, grøn og orange blæk

Roland storformatprinter RF-640 8 farver

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.