Roland RF-640 8 Colour storformatprinter

"ECO-SOLVENT PRINTER MED
VERDENS BREDESTE FARVERUM!"

LEVENDE FARVER SOM ALDRIG FØR!

Den helt nye 8-farvede Roland RF-640 printer det bredeste farvespektrum, der nogensinde er set inden for eco-solvent storformatprint – og fra og med i dag er den lanceret i Danmark!

Med udgangspunkt i den allerede populære Roland RF-640, med 2x CMYK, har den helt nye RF-640 fået tilføjet orange, rødt, grønt og lys sort blæk. Dette giver med den medfølgende RIP mulighed for at producere print med en farveintensitet der hidtil ikke har været mulig at opnå. Endnu mere imponerende er det at printeren er den BILLIGSTE 8-farvede eco-solvente printer på markedet.

Roland RF-640

CMYK + Orange, Rød, Grøn og LK

Roland RF-640

Sammensætningen af CMYK + Orange, Rød, Grøn og LK giver dig også mulighed for at kunne printe og matche farver som ellers er vanskelige eller helt umulige at printe. Helt op mod 99 % af alle Pantone®+ Solid Coated farverne er inden for printerens gamut* - Helt uden sved på panden! Den nye farvekonfiguration muliggør også exceptionelt flotte hudtoner, farvegradueringer som giver fotorealistiske resultater.

Den helt nye RF-640 bliver styret af den medfølgende RIP ’ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS’, som udnytter det nye blæk maksimalt, og samtidig leverer en enestående ydeevne.

Roland RF-640

Vil du vide mere?Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.