Epson storformatprinterer

Epson SC-S serien

Mangler du en ny Epson storformatprinter til at styrke din virksomhed? Epson's SC -S serie af storformatprinter giver dig en helt ny måde til at skabe alt - lige fra enkle skilte, til avancerede displays samt indretningsmaterialer på en lang række medier. Hver enkelt del er designet, og fremstillet, af Epson for at sikre en problemfri drift og professionelle resultater. Oplev en helt ny række anvendelser med denne præcise og produktive skilte- og displayprinter i uovertruffen kvalitet. Automatiseret vedligeholdelse af printhovedet, kombineret med blækopsamlingssystemet, hjælper med at sikre kontinuerlig udskrivning og maksimal oppetid.

Hos vikiallo har vi et stort udvalg af Epson storformatprinter. Se udvalget herunder.

epson storformatprinter

Den seneste generation af Epsons dobbelte PrecisionCore TFP-printhoveder samarbejder med den nye Epson UltraChrome GS3-blæk. Sammen er de grunden til at Epson SC-S80600 giver enestående prints, med flotte farver og skarphed. Printeren kan fremstille en bred række meget nøjagtige farver - nu op til 98,2 % af PANTONEs helt dækkende farver1 under PANTONE MATCHING SYSTEM®, som er evalueret og certificeret af Pantone.

Den seneste generation af Epsons dobbelte PrecisionCore TFP-printhoveder samarbejder med den nye Epson UltraChrome GS3-blæk. Sammen er de grunden til at Epson SC-S60600 giver enestående prints, med flotte farver og skarphed. Det er muligt at forbedre kvaliteten på en række medier takket være printerens Precision Dot-tilstand i høj kvalitet.

Den seneste generation af Epsons dobbelte PrecisionCore TFP-printhoveder samarbejder med den nye Epson UltraChrome GS3-blæk. Sammen er de grunden til at Epson SC-S40600 giver enestående prints, med flotte farver og skarphed. Det er muligt at forbedre kvaliteten på en række medier takket være printerens Precision Dot-tilstand i høj kvalitet.

Vil du vide mere om Epson storformatprintere?

Hos vikiallo er vi eksperter i storformatprintere, og står altid klar til at kunne vejlede dig om hvilken løsning der er bedst for din virksomhed. Kontakt vikiallo på 7734 5511 eller [email protected]

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv korrekt mailadresse
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!