Axyz Infinite

Axyz Infinite

Axyz Infinite bygger på succesen fra Axyz serierne. Den nye maskine kombinere både moderne design og teknisk ekspertise. Redesignet fra bunden af ​​er det den mest konfigurerbare CNC Router-løsning på markedet. Leder du efter en CNC Router-maskine, der er i stand til at håndtere de mest udfordrende job, så er Axyz Infinite det perfekte match.

Infinite er en fantastisk efterfølger, designet til brug i mange brancher, herunder:

Skilte - Alle typer 2D- og 3D-skilt i træ, metal og plast
Metalfremstilling - Fremstilling af ikke-jernholdige dele
Plastfremstilling - Ingeniørplast
Fast overflade - Behandling af moderne og traditionelle materialer
Træbearbejdning - Møbler, butiksindretning og mere
Grafik og print - Print to cut ved hjælp af flere værktøjer
Skumbehandling - 2D- og 3D-behandling med router- og knivværktøjer
Interiører - Multi-purpose routing og gravering i alle materialer

Hvad gør Infinite unik?

Infinite Serien er en ny maskine, der bygger på AXYZ-serien for at gøre arbejdsgangen endnu bedre. Den er velegnet til små såvel som store produktioner.

Den mest konfigurerbare CNC-router i branchen

Arbejdsområder, der passer til alle størrelser og priser

Hoved- og værktøjsmuligheder til alle materialer og applikationer

Tekniske specifikationer

Infinite-serien CNC-routere fås i en lang række forskellige størrelser. Vi tilbyder vi løsninger, der passer til lige præcis din opgave og pris. Infinite findes i bredder fra 28" til 128" og længder fra  48" til over 50". Med disse store størrelser, er der mange muligheder for at håndtere mange forskellige materialer.

Ved at opdele bordet i to zoner har du virkelig mulighed for at udnytte og spare tid. På denne måde kan et ark blive behandlet på den ene zone, mens dele og affald fra den anden zone fjernes.

Funktioner

CNC-routereren indeholder noget af det bedste teknologi, der kan købes for penge. Med et aluminiums vakuumbord og næste generations maskinstyring inkluderer Infinite-serien funktioner, der er designet til brugervenlighed, pålidelighed og høj produktivitet.