Afrullesystemer

Afrullesystemer

Afrullesystemer img 1812018104438 1 vikiallo

Flexa Master Roll 150

Flexa afrullesystem - Vertikal afruller med touch display. I maskinen kan du max have en rulle på 240mm i diameteren og 1500mm i bredden. I maskinen er der en skæreliste, så du altid er sikker på at få et pænt snit når du er færdig med at afrulle.

Afrullesystemer img 5720171615 1 vikiallo

Flexa Master Roll Maxi

Flexa afrullesystem - Vertikal afruller. I maskinen kan du max have en rulle på 400-500mm i diameteren og 1800-2000mm i bredden. I maskinen er der en skæreliste, så du altid er sikker på at få et pænt snit når du er færdig med at afrulle.

Afrullesystemer img 1932018125915 1 vikiallo

Flexa Master Roll Horizon 160

Flexa afrullesystem - Horisontal afruller. I maskinen kan du max have en rulle på 250mm i diameteren og 1600mm i bredden. Takket være den ergonomiske opbygning, kan operatøren producere enormt meget, uden at få ondt i ryg og skuldre.

Afskæremaskiner

Afrullesystemer Flexa TGE 1600 2 274x300 vikiallo

Flexa TGE

Afskæremaskine med roterende klinge som giver et hurtigt og præcist snit i forskellige i materialer. Flexa TGE er en brugervenlig afskæremaskine som er designet til at skære ruller hurtigt og præcist i forskellige i bredder, alt efter dit behov.

Afrullesystemer Flexa tesisR vikiallo

Flexa Tesis

Flexa Tesis er designet til at skære hurtigt og præcist i forskellige materialer. Med en afskæremaskine har du ikke behov for et kæmpe lager, da du blot kan nøjes med fuld størrelse ruller, og derefter tilpasse rullen til dit eller kundens behov.

Afrullesystemer flexa tesis r e1677759173958 vikiallo

Flexa Tesis R

Flexa Tesis R er designet til at skære hurtigt og præcist i forskellige materialer. Den forreste del af maskinen kan fungere som afruller, så du let kan dele mange meter op i flere mindre ruller. Det digitale display gør det nemt at styre skærebredde og oprulning.

Afrullesystemer tesis flag vikiallo

Flexa Tesis Flag

Flexa Tesis Flag er den ultimative løsning til deling af dine ruller. Du får både en opmåler og afskærer i én og samme maskine. Med det digitale display har du nem adgang til informationer som skærebredde og den samlede længde du har afrullet. Du har intet materialespild, takket være det pneumatiske system.

Afrullesystemer Flexa Stratos 780815 vikiallo

Flexa Stratos

Flexa Stratos er designet til at være utrolig holdbar og imødekomme jobs med høj ydeevne. Via displayet har du mulighed for manuelt at indstille til dit materiale. Skal du skære det samme materiale flere gange, kan du lave en automatisk indstilling. Her kan du både vælge størrelse, antal af ruller, hastighed, skæretryk og mere.

Skæremaskiner

Afrullesystemer Dogma GALLERY4 vikiallo

Flexa Dogma

Mangler du en pladesav, men det kniber med pladsen? Med en vertikal pladesav sparer du plads, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Du får også den fordel at maskinen, da den er lodret, aflaster dig så meget, at en enkelt mand kan klare udskæring af plader, som ellers ville kræve 2 personer at håndtere.

Afrullesystemer Flexa ExTrim vikiallo 300x252 vikiallo

Flexa Extrim

Med en Flexa Extrim skæremaskine får du enkel og præcis tilskæring af print, folie og materialer op til 1,8mm. Når du vælger din Flexa Extrim model, så overvej bredden ud fra at du også skal skære på den lange led. Laver du eks. Roll-Up har du brug for mindst 220cm og bør derfor vælge ExTrim 260 modellen.

Afrullesystemer Flexa Miura II 03 367x367 vikiallo

Flexa Miura II

Flexa Miura II er en automatisk skæremaskine med roterende skær til X og Y trimning af udskrevne billeder og andre materialer og fleksible understøtninger, såsom papir (også hvis lamineret), fotografisk papir, Durantrans, PVC-belagt selvklæbende film, polyester, polycarbonat, reflekterende materiale , mm.

Afrullesystemer Verdi Basic vikiallo

Inglet Verdi Basic

Pladeskærer til mange typer materiale. Op til 305cm skærehøjde og 22mm skæredybde. Model 122 og 157cm har manuel styring af savblad. Model 210, 244 og 305 har elektronisk styring af savblad.

Afrullesystemer Verdi Twin vikiallo

Inglet Verdi Twin

Pladeskærer der kombinerer funktioner fra Verdi Basic og Inblade Pro, så du kan skære stort set alle materialer i op til 305cm og 22mm dybde. Som på Verdi Basic er de 2 mindste modeller med manuel styring af savblad og de 3 største med automatisk. Kniven er pneumatisk styret som på Inblade Pro.

Afrullesystemer 367 Wincut Web Machinery vikiallo

Inglet Wincut

Pneumatisk vægmonteret skæremaskine til skæring af halvhårde materiale og glas. Med 2 udskiftelige værktøjer. Det ene til skæring af halvhårde materialer i op til 20mm tykkelse, det andet til skæring af glas op til 3mm tykkelse.  Findes i model 160, 246 og 305.

Afrullesystemer Inblade 165 vikiallo

Inglet Inblade

Manuel skæremaskine til mange typer materiale. Mulighed for forskellige knive og værktøjer. Kan montres på væg eller gulvstand. Findes i model 165, 210 og 250.

Afrullesystemer 1633 Inblade Pro Web Machinery copia vikiallo

Inglet Inblade Pro

Auotmatisk skæremaskine til mange typer materiale. Mulighed for forskellige knive og værktøjer. Kan montres på væg eller gulvstand. Findes i model 165, 210 og 250.

Afrullesystemer 156 Inbest 520x367 vikiallo

Inglet Inbest Cutter Bars

Serie af skæremaskiner der er udviklet og konstrueret til at opfylde alle skæringskrav i en lang række grafiske materialer; dækker fra det mest sarte fleksible materiale til ethvert halvstift materiale. Den unikke egenskab ved at bruge et lineært lejesystem til at styre skærehovedet garanterer en fremragende ydeevne og ekstrem præcision.

Afrullesystemer DaneSplit vikiallo

DaneSplit Slidsemaskiner

For virksomheder der af og til deler selvklæbende etiketter og klistermærker, vil Dane split 50 hurtigt vise sig som en pålidelig metode til et opnå et perfekt resultat. Dane split 50 kan anvendes til at skære både front og bagliner, og splitter alle typer selvklæbende materialer. Det gør din oppilning af etiketter m.m. til en hurtig og enkel opgave.