Programmer

Programmer

 

Caldera
Caldera er en af markedets bedste RIP programmer til at styre storformatprintere og konturskæring. Den er lynhurtig, meget let at betjene og giver nogle ekstra muligheder som de andre RIP programmer kun kan drømme om.

 

Programmer

CCvision
CCvision har praktisk talt billeder af alt, og muligheder for at få dem leveret som du vil. Du har muligheden for at downloade et enkelt billede ad gangen i den opløsning du har brug for. CCvision laver også biltegninger til brug ved design.

 

Programmer

Onyx
Onyx software.

onyx logo

SignLab
SignLab 10 er den nye udgave af det førende program til skilte- og printproduktion. Findes i udgaver til design, skilteproduktion og med RIP til stormatprint samt konturskæring. Har du en ældre SignLab bør du overveje at skifte til SignLab 10, som giver dig nye muligheder.

Signlab logo 10

 

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.