IJ180mC, SV480mC og IJ780mC

Giv dine indpakninger nyt liv med 3M IJ180mC, SV480mC og IJ780mC!

Hos vikiallo forhandler vi også disse 3 serier af folie fra 3M. Brug de særlige egenskaber til at give helt nyt liv til dine wraps. De samme printegenskaber, fleksibilitet, klæbeegenskaber, håndtering og afmonteringsgrad som du sikkert allerede kender fra 3M's andre printbare indpakningsfolier.

Folierne er printbarer og har COMPLYtm klæber med mikrokanaler. Du kan her på siden se hvad der er af muligheder med de enkelte folier inden for hver serie, og finde inspiration til hvad du kan tilbyde dine kunder.

Forbedret 'første-tack'

Ikke for kraftigt. Ikke for lavt. Bare tunet til perfektion.

Forbedret 'slideabillity'

Utrolig nem at positionere, og re-positionere. Et let tryk, og folien bliver siddende.

Usynlige limkanaler

3M's ComplyTM sikre dig helt glatte overflader på dit færdige wrap.

Hurtig bagliner

Lineren er hurtigere at fjerne end nogensinde før - Selv i høje temperaturer.

3M IJ180mC-10

Hvid, printbar wrappingfolie med mange muligheder. Nem at montere hurtigt og fejlfrit. Egner sig både til indpakning af biler, både og lign.

IJ180C-10LSE

3M IJ180C-LSE

Permanent printbar wrappingfolie til LSE (Low Surface Energy). Indpak plastdele på motorcross, ATV eller lign. Folien bliver siddende, og er skabt til action.

3M IJ180mC-114

Gennemsigtig, printbar wrappingfolie med fede muligheder. Kombiner dine printede designs med lakkens farve som bund - Slip fantasien løs og lav unikke mønstre og gradueringer der udnytter bilens naturlige glans. Nem at montere hurtigt og fejlfrit. Egner sig både til indpakning af biler, både og lign.

IJ780mC 3M

3M IJ780mC

Printbar reflekterende wrappingfolie - Få opmærksomhed døgnets 24 timer! Uanset om du trapper en bil, eller varmer folien ind mod en mur, er du sikret et resultat som skriger efter opmærksomhed. Folien indfanger lys i en bred vinkel, og sikre dig at dit budskab bliver lagt mærke til uanset hvilken vinkel det bliver set fra.

3M IJ180mC-120

Metallisk, printbar wrappingfolie med vild farvegengivelse. Skab opmærksomhed med markedets første printbare, metalliske wrappingfolie. Folien giver wow-faktor med en super fed metallisk glans, som ikke kan opnås med hverken blæk eller overlaminater. Nem at montere hurtigt og fejlfrit. Egner sig både til indpakning af biler, både og lign.

3M IJ480mC

3M SV480mC & LX480mC

Den miljørigtige, PVC-fri løsning - Uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller farvegengivelse! Folien er nemmere at montere / afmonterer end nogensinde før, selv på/fra dobbeltkrumme overflader eller  overflader med teksturer.