Blæk

Blæk

Mangler du nyt blæk til din storformatprinter, skæreprinter eller UV printer? Her får du en oversigt over de forskellige mærker, som du kan købe hos Vikiallo, og kan du ikke finde den type du mangler, så kontakt os gerne så vi kan prøve at skaffe det til dig. Vi kender til fordele og ulemper ved de forskellige typer og kan guide dig hvis du ønsker billigere print priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Printer du meget, vil et bulksystem måske være en god ide da blækprisen pr m² vil falde og du derved bliver mere konkurrencedygtig på pris. Printer du kun lidt kan det umiddelbart bedst svare sig med blækkassetter. Vi hjælper gerne med at regne ud hvad der bedst kan svare sig for dig.

Klik på den du skal bruge og bliv ført direkte til webshoppen! HUSK du skal være logget ind for at kunne se priser

Blæk til storformatprinter

sts optiink blæk til storformatprinter

STS blæk

Med STS får du høj kvalitet til en skarp pris. STS Max3 er mix & match med ESL5 (MAX-3) blæk. Til den mindre produktion anbefaler vi blækkassetter. Til den større produktion anbefaler vi bulk system og flasker.

Se i webshoppen

Blæk til Roland storformatprintere

Roland blæk

Roland blækket giver dig høj printkvalitet og god holdbarhed. Er tør efter print og med god UV beskyttelse.

Se roland blæk iwebshoppen

OKI blæk til storformatprintere

OKI blæk

OKI blækket til OKI m64s, E64 og W64s m.m. fåes i miljørigtige poser. Blækket er GreenGuard Gold certificeret og giver en god printkvalitet.

Se i webshoppen

Epson blæk til storformatprintere

Epson blæk

Gør din udskrivningskvalitet bedre med originalt blæk fra Epson. Epson fungerer bedst med Epson, da det er optimeret til at fungere med Epsons Micro Piezo™ printhovedteknologi, som leverer uovertruffen kvalitet.

Se Epson blæk i webshoppen

Epson blæk til storformatprintere som SC

Epson SureColor SC-X0600 blæk

Gør din udskrivningskvalitet bedre med originalt blæk fra Epson. Epson fungerer bedst med Epson. Epsons originale blæk er optimeret til at fungere med Epsons Micro Piezo™ printhovedteknologi, som leverer uovertruffen kvalitet.

Se i webshoppen

Ricoh blækkassetter

Ricoh

Ricoh Powerbright er til RI3000 og RI6000 DTG printerne. Det er den blæktype der giver de flotteste farver og de mest holdbare print. Der findes en billigere type som vi ikke lagerfører.

Se Ricoh blæk i webshoppen

Signtronic blækdunke

SignTronic

Sign-Tronic UV-D 256 er specielt velegnet til vanskelige overflader hvor vedhæftning normalt er et problem. Kan ikke vakuumformes, men har alligevel god flexibilitet til f.eks. at kold bøje plast og metal plader. Kan fås i 2 liters dunke for CMYK, og 1 liter dunke for white, såvel som i 5 liters dunke CMYK+W.

Se i webshoppen

Nazdar blækposer

Nazdar

Nazdar 702 UV er til Arizona. Har næsten samme egenskaber som Canon IJC 257 ink. God vedhæftning på mange overflader. Prisbilligt alternativ til originalt UV blæk. Kommer i 2 liters bags for CMYK og 1 liter bags for white. Alle farver leveres med separate chip.

Se i webshoppen

Bulk blæk systemer

Bulk systemer

Et bulk system er til den større produktion. Du får en langt lavere blækpris og mulighed for påfyldning af større mængder blæk ad gangen. Vi har bulk systemer til Roland, Epson, Mutoh, Mimaki og Seiko. Her er vist nogle eksempler. Kontakt os gerne for konkret tilbud til din printer.

Se bulksystemer i webshoppen

Et vigtigt valg ved køb af printer

Når man køber en storformatprinter, en skæreprinter, en uv printer eller anden type printer, skal man huske ikke kun at vurdere prisen på selve maskinen. Blækket spiller også en stor rolle da det er et forbrugsmateriale ligesom printmedier. Vi kan hjælpe med at vælge den mest økonomiske løsning ud fra hvor meget du forventer at printe, så du får den bedste ROI på din investering.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge til din printer eller hvis du har brug for mere info, er du altid velkommen til at kontakte vikiallo på 77345511 eller [email protected]