Roland EUV

Roland EUV banner

Med Roland EUV blæk får du fantastisk print kvalitet med høj farvetæthed og bredt farverum. Print på et stort set ubegrænset udvalg af materialer og underlag, både coated og uncoated, herunder plast, træ, metal, folie, papir, film, vinyl og meget mere. Blækket tørre straks under LED lamperne, hvilket gør det hurtigt klar til efterproduktion. Fås i CMYK, orange, rød, hvid gloss og printbar primer (EUV5).

Roland EUV - EUV5

Nyt EUV5 blæk

Det nye EUV5 blæk giver betydelige omkostningsbesparelser i forhold til tidligere generationer, samt yderligere sikkerhedsforbedringer. De orange og røde blæk farver øger farveskalaen og tilføjer synlighed og skaber fantastisk trykt grafik. Det nye forbedrede printbare primer giver et endnu større mediekompatibilitet.

Udvid dit farverum

EUV5 blækket fås i orange og rød for yderligere at udvide farverummet. Rød skaber generelt tillid, spænding, vitalitet og skaber opmærksomhed, mens orange skaber høj synlighed og effekt og giver en varm og imødekommende glød.

Roland EUV farverum

Enestående præstation

Roland EUV blækket er meget modstandsdygtig over for ridser og kemikalier og giver en pålidelig udendørs holdbarhed. Blækket producerer grafik der kan strækkes og monteres på buede overflader og kanter uden at revne.

Den høje opacitet i det hvide blæk muliggør highlights og tætte farver på transparente materialer. Gloss skaber specielle effekter og teksturer og forbedrer holdbarheden.

Roland EUV backlit lady653x450pxls e1630397193725 vikiallo

Roland EUV indoor e1630397124475 vikiallo

Indendørs applikationer

Roland EUV blækket giver fantastiske resultater til indendørs applikationer som etiketter og emballage. Til udendørs applikationer holder EUV blækket op til to år, hvis gloss er påført som efterbehandling.

Print på stort set alle underlag

Dråberne af EUV blækket hærdes af UV lyset umiddelbart efter de landet på overfladen af mediet, hvilket gør at dråberne ikke kan nå at reagere eller absorberes af mediet. Det betyder at blækket kan klæbe på en lang række materialer og 3D objekter!

Roland EUV unmatchedmediacompatibility e1630396769591 vikiallo

Hvilket blæk passer til dig?

EUV/EUV4: Passer til LEC2-300, LEJ-640 og LEF serien
EUV5: Passer til LEC2 serien (undtagen LEC2-300) og LEC2 S-serien

Roland EUV greenguard 1 vikiallo

Greenguard certificeret blæk

Roland EUV opfylder nogle af verdens mest strenge og omfattende regler for udslip af flygtige organiske forbindelser (VOC) i indendørs luft. Blækket er sikkert at bruge og kræver ingen særlig ventilation eller miljøudstyr.