OKI Pro9431

OKI Pro9431 oki topbanner 1 vikiallo

Den alsidige OKI Pro9431 er en ideel printer til grafiske og kreative brancher og fungerer også som almindelig kontorprinter med høj ydeevne!

OKI Pro9431

Pro9431 A3-farveprinteren er udviklet til kvalitetsudskrivning på et meget højt niveau og leverer levende HD-farveudskrivning på en lang række medier, herunder blankt papir, overføringspapir og vandfast papir, med høj udskrivningshastighed og udskrifter af høj kvalitet.

OKI Pro9431 er designet til at opfylde behovene inden for den grafiske og kreative branche. Med dens omfattende alsidighed opfylder den alle almindelige kontorbehov, samtidig med at den understøtte dine mere kreative opgaver. Der leveres levende farver i høj kvalitet på en lang række medier, bl.a. blankt papir, transfermedier og vandfast papir.

En af de hurtigste A3-printere i sin klasse, med lave samlede driftomkostninger

Ved at kombinere kvalitetsudskrivning på et meget højt niveau, høje udskrivningshastigheder og avanceret papirhåndtering er OKI Pro9431 den perfekte partner til alle typer inhouse-udskrivning. Du får en høj udskrivningshastighed på op til 50 sider/min. i farve og sort/hvid, 28 sider/minut i A3-format, mindre end 8 sekunder til første udskrift. 2GB RAM og 1,2GHz processor for hurtige resultater og de bedste forhold mellem pris og ydeevne i sin klasse

En perfekt printer til både kontorbrug
og kreativ udskrivning

Den alsidige OKI Pro9431 er omkostningseffektiv og anvender tonerpatroner med en virkelig stor kapacitet. Den er ideel som kontorprinter til daglig brug, da der spares omkostninger til kreative bureauer, idet der ikke er behov for separate grafiske printere og kontorprintere eller for at sende opgaven til et trykkeri.

  • 830 ark Standard papirkapacitet (op til 2.950 ark)
  • Robust multifunktionsbakke til 300 ark for ekstra fleksibilitet
  • Dobbeltsidet udskrivning som standard
  • Professionel udskriftskvalitet til håndtering af alle typer udskrivningskrav

OKI Pro9431 OKI Pro9431 print vikiallo

Uendelige muligheder fra applikationer til skiltning

I alt fra farverige prøvetryk til kreativt design tager den avancerede mediefleksibilitet i OKI Pro9431 inhouse-udskrivning til et nyt niveau.

  • Bred papirhåndtering fra A6 til SRA3 og bannerlængder på op til 1,3 m
  • Udskriv på papirtyper op til 360 g/m2 enkeltsidet og 320 g/m2 dupleks
  • Udskriver et bredt udvalg af medier, herunder blankt papir, film, overføringspapir, vandfast papir m.v.

OKI Pro9431 Pro9431 front with MPT open tcm70 20686 vikiallo