Roland BN-20

Roland BN-20 og BN-20A skæreprintere
Print & Cut i skrivebordsformat med mulighed for white og metallic!

Roland BN-20 og BN-20A er begge 20” Eco-Solvent inkjet printer/cutter. De både printer og skærer helfarvet grafik: BN-20A modellen i CMYK, og BN-20 modellen i CMYK + Hvid eller metallic. Her får du Rolands kendte kvalitet, bare i en kompakt printer. Den kompakte størrelse er ideel til hjemmekontoret, printbutikker, skoler, skiltevirksomheder og kiosker m.m. Og super til opgaver fra klistermærker, labels og decals, etiketter til plakater og billeder m.m. Der er også mulighed for at tilkøbe en guldstand, hvis dette ønskes.

Opnå meget mere

Roland versastudio BN-20 giver ikke bare en masse print og cut muligheder, men tilbyder også en utrolig høj kvalitet

Med et piezo inkjet printhoved, der printer op til 1440 dpi, leverere BN 20 høj kvalitet med bløde gradienter og flotte print med dybde for foto samt vector gratik.

Print N' Cut i et flow

VersaStudio strømliner produktionen ved automatisk at udskære det printede resultat - ingen grund til at flytte over i en skæreplotter, eller repositionere grafikken.

For laminerede print, kan det Quadralign® 4-punkts optiske registreringssystem, gøre at brugere kan fjerne printet, laminere det, og så loade det i Roland BN-20 igen for at udskære. Quadralign justerer automatisk skærelinjer og kompenserer for vrid og forvrængninger.

Roland BN-20 fremtrædende features

  • Kompakt 20 tommer inkjet med print og cut funktion
  • En alsidig maskine til at printe mærkater, klistermærker, skilte, plakater og meget mere
  • Blækkonfigurationer som CMYK, CMYK+White* og CMYK+Metallic*
  • Rolands kendte stabilitet og kontinuerlig økonomisk produktion

*Disse konfigurationer gælder kun BN-20, ikke BN-20A

Mange muligheder

Lad dig ikke nare af den kompakte størrelse - du har mulighed for at producere mange forskellige ting, uanset om du vælger en BN-20 eller en BN-20A! Du kan eks. lave print på transfer til tøj og tekstiler, lave klistermærker, etiketter, reklamer til vinduer i butikker og på biler og meget mere.

Let at betjene

Alle funktioner for BN-20 og 20A håndteres igennem den inkluderede software, der styrer maskinens basisfunktioner, giver status og laver kalibreringer.

Det er en intuitiv printer, der tilbyder simpel print produktion og gør det lettere at styre kvalitet og omkostninger ved at holde øje med udskiftning af dele, som wipers, skæreliste og skæreknive.

Roland BN-20 software

Se video

Her kan du se en video af den lækre kompakte professionelle printer.

Guide til print 'n' cut

Roland har lavet deres helt egen guide, som hjælper dig med dine print 'n cut jobs. Du kan gratis downloade brochuren ved at klikke på knappen til venstre.