SummaCUT series

Denne maskine er udgået. Men vi forhandler alle de nyeste skæreplottere fra Summa. Du kan finde de opdaterede modeller ved at følge linket HER

SummaCUT D 160R 2E 1600mm inkl stand

Summacut skæreplottere

Summas skæreplottere er meget populære og det er ikke underligt at denne maskine er en af Summa's mest populære serier de har bygget. Ved at kombinere deres velkendte håndværk samtidig med overkommelige priser, er det lykkedes Summa at skabe en top of the line skæreplotter serie der overgår konkurrenterne. Så står du og mangler en ny skæreplotter, kan du læse meget mere om Summas fantastisk serie lige her.

kontrolpanel

Kontrolpanel

Det store brugervenlige kontrolpanel, er nem at gå til og du kan hurtigt ændre dit knivtryk, da det er forskelligt alt efter hvilket medie du skal skære. Du kan ændre din hastighed, fremføre mediet eller lave forskellige test.

Automatisk konturjustering

Automatisk konturjustering

OPUS X kontur justeringssystem giver mulighed for at skære med stor præcision. Systemet har også mulighed for at være fuldautomatisk ved at bruge og scanne stregkoder. Du kan på den måde bruge denne cutter til at skære dit print som du har printet i forvejen.

Drag knife skærehoved

Drag knife skærehoved

Skærehovedet på denne plotter, er designet til at skære utroligt præcis også ved høje hastigheder. Det er på den måde også med til at sikre nem og pålidelig produktion.

Intelligent mediesystem

Intelligent mediesystem

Integreret medierulle system med flanger og styring, sikrer præcision ved mediefremføring og tilbageføring selv ved høje hastigheder. Der er også mulighed for at køre dit medie op på en opruller og du kan på den måde skære en masse meter af gangen, uden det bliver krøllet eller beskidt.

SummaCUT Series skæreplottere

Serien består af robuste skæreplottere med god produktionshastighed,
præcist fremtræk og aflæsning af pasmærker til konturskæring af print.

Model
SummaCUT D-60R
Gulvstand og kurve til D-60R
SummaCUT D-120R
SummaCUT D-140R
SummaCUT D-160R
Pounce kit

 

Download datablad på summaCUT skæreplotter 

 

Ønsker du et professionelt skæreprogram til din skæreplotter? Læs mere om SignLab

Vil du vide mere om Summas skæreplottere eller har du spørgsmål, så ring til vikiallo på 7734 5511 eller skriv en mail til [email protected]