Flexa Dogma – Vertikal pladesav

vertikal pladesav flexa dogma

Spar tid og plads med en vertikal pladesav

Med en vertikal pladesav sparer du plads, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Du får også den fordel at maskinen, da den er lodret, aflaster dig så meget, at en enkelt mand kan klare udskæring af plader, som eller ville kræve 2 personer at håndtere. Med Flexa Dogma får du en alsidig, effektiv pladesav, der let kan skifte mellem at save vandret og lodret. Saven kan håndtere materialer med en højde på op til 2,1 meter, og ikke nogen begrænsning på bredden.

Maskinerne fra Flexa er kendt for deres robuste, holdbare konstruktion. Dette er også tilfældet med Flexa Dogma. De indbyggede måleredskaber gør at du, uden besvær, kan lave milimeter præcise udskæringer.

Du kan få forskellige klinger til din pladesav, som gør at du uden problemer kan skære i en lang række materialer som PVC, akrylplader, Polykarbonat, træ, aluminium, Dibond, Alucobond og meget mere. Pladesaven er designet med et ergonomisk håndtag, og indbygget pladestøtte, så du ikke overbelaster kroppen unødigt.

Pladesav - Closeup

  • Skær nemt både vandret og lodret
  • Savklingen roteres nemt med den indbyggede drejeskive
  • Indbygget funktion til reducering af støv
  • Håndter store plader let og enkelt
  • Det lodrette design er pladsbesparende
  • maskinen har hjul, så den let kan flyttes

Flexa dogma pladesav brochure m.m

Specifikationer

Maksimal skærehøjde: 2,1 meter

Maksimal skæredybde: 30 mm

Vægt: 350 kg

Mål: 3050 x 1000 x H3200 mm

Strømkrav: 230V/50Hz

Maksimalt strømforbrug: 1300 W

Savklingens diameter: 165 mm

Maksimal hastighed: 4000 rpm

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.