Flexa Miura II

Flexa Miura II Flexa Miura II plus vikiallo Flexa Miura II er en automatisk skæremaskine med roterende skær til X og Y trimning af udskrevne billeder og andre materialer og fleksible understøtninger, såsom papir (også hvis lamineret), fotografisk papir, Durantrans, PVC-belagt selvklæbende film, polyester, polycarbonat, reflekterende materiale , magnetisk gummi, banner (op til 900 gram), tapet (med valgfri skæreenheden) og forskellige former for stof.

En fleksibel og nem at bruge udstyr, uundværlig i produktionskæden for at forbedre skæretrinnet og for at undgå unødvendige forsinkelser, at øge produktiviteten og at skære (du kan sige det) omkostninger. Miura II kombinerer en total sikkerhed og fremragende præstationer med lave vedligeholdelsesomkostninger og en langsigtet pålidelighed.

Miura kan operere i tre forskellige tilstande
Manuel drift: al positionering og opskæring manuelt og let udføres takket være den grafiske visualisering på touch-screen display
Automatisk mode: Du kan indstille mængden af krævede output og alle de separate skæredata skal gentages under drift (skrot tilstand); når du indtaster indstillingerne
Crop mærke mode: en optisk sensor kan detektere og huske start / mål referencepunkter i et udskriftsjob, og gennem touch-screen display kan du hurtigt og enkelt indtaste den endelige positionering for tværgående skæring. Det er en meget nyttig funktion til at trimme flere trykkerier størrelser fra den samme rulle (holde samme langsgående justering).

Miura II er udstyret med et nyttigt tilbehør til at justere rullen, der skal skæres, hvis den er forkert oprullet.

Et anden enkelt og praktisk tilbehør, gør det muligt at lave mikrometrisk regulering for langsgående klinger position.
Det er et praktisk, teknologisk, hurtig og brugervenlig udstyr, der alt sammen hjælper til at sikre stor komfort og fleksibilitet under skæring, mens du sparer tid og penge.

Flexa Miura II findes i 3 modeller

Flexa Miura II

Flexa Miura II 2 gallery 1024x768px new vikiallo

Flexa Miura II Plus

Flexa Miura II Flexa Miura II plus vikiallo

Flexa Miura II Wallpaper

Flexa Miura II Flexa Miura II wallpaper vikiallo

Se video af Flexa Miura II Plus

MIURA Datablad

Download Flexa Miura II skæremaskine datablad

MIURA Plus Datablad

Download Flexa Miura II skæremaskine datablad

MIURA Wallpaper Datablad

Download Flexa Miura II skæremaskine datablad

Vil du vide mere? Kontakt vikiallo på 77345511 eller [email protected]