Laminatorer

Er du på udkig efter en ny laminator? Så er du kommet til det rette sted!

Vi forhandler laminatorer fra tre forskellige leverandører. RollsRoller, Flexa og Emblem.

Se vores store udvalg herunder!

Roll-x flatbedlaminator

Roll-X Professionel

Med denne smarte Roll-X Flatbed laminator fra Rollsroller får du en multifunktions maskine der sparer dig både tid og materialer. Du kan med denne Flatbed Laminator løse en masse opgaver som normalt ville kræve 2 personers arbejdsindstats.

Roll-X Go

Med denne smarte Roll-X Flatbed laminator kan du laminere skilte og print, du kan bruge det som oppilningsbord og du kan nemt påføre applikationstape på udskårede bogstaver og klistermærker.

Rollsroller Entry flatbed laminator

RollsRoller Entry

Hvis du er ude efter en RollsRoller Flatbed Laminator, men synes prisen er for høj, så er der nu en god løsning på dette. RollsRoller Entry Flatbed Laminator er en ægte RollsRoller der virker, til en skarp pris.

Rollsroller Regular flatbed laminator

RollsRoller Regular

Med en RollsRoller Regular Flatbed Laminator har du mulighed for at løse mange opgaver som normalt ville kræve 2 personer. Du kan lægge print på plader, montere folie på plader, applikere dine tekster og logoer, laminere print og bruge bordet som arbejdsbord.

Rollsroller Premium flatbed laminator

RollsRoller Premium

RollsRoller Premium Flatbed Laminator er luksusudgaven, da den har en kraftigere opbygning, sidebakker og endnu flere størrelse og valgmuligheder. Med en RollsRoller Premium Flatbed Laminator har du mulighed for at løse mange opgaver som normalt ville kræve 2 personer.

RollsRoller Inventors Edition

RollsRoller Inventors Edition, er en specieludgave af RollsRoller Premium. Göran Johansson der opfandt flatbed laminatoren, har lavet denne specielle udgave med endnu mere udstyr og i en eksklusiv mat sort lakering med guldlogoer.

Flexa Easy Lite

Professionel til selvklæbende materialer. Det gør det muligt at laminere og montere. Meget brugervenligt design gør den let at bruge til perfekte resultater i høj kvalitet.

Flexa Lam & Sound

Med Flexa EasyLite LAM & SOUND får du en genial laminator, som har indbygget bluetooth højtaler, og et opfrisket design.

Flexa Easy

Med Flexa Easy får du en laminator der kan klare tykkelser på op til 40 mm og op til dobbelt hastighed af Flexa Easy Lite / Flexa Lam & Sound.

Flexa Formula

Med Flexa Formula får du en lækker laminator der kan klare tykkelser på op til 60 mm. Flexa Formula har dobbelt hastighed af Flexa Easy laminator

Flexa Sublimax

Flexa Sublimax er den optimale laminator til dig der har en dye-sub produktion. Præcis styring af varme og tryk, god hastighed, robust opbygning.

Flexa X-Pro

Udstyret med opvarmet topvalse! Den professionelle laminator til sammenlaminering og montering af selvklæbende materialer.

Laminator Emblem EasyLam Expert 140C

Emblem EasyLam Expert 140C

Her er laminatorne mange har ventet på. Emblem EasyLam Expert 140 C. Robust opbygning, produceret i Europa, skarpe priser, super enkel betjening og minimerer spild af materialer.

Laminator Emblem EasyLam Expert 140C

Emblem EasyLam Expert 160C

Her er laminatorne mange har ventet på. Emblem EasyLam Expert 160 C. Robust opbygning, produceret i Europa, skarpe priser, super enkel betjening og minimerer spild af materialer.

Laminator EasyLam Expert 160W

Emblem EasyLam Expert 160W

Emblem Easylam Expert 160W er resultatet af 15 års erfaring med professionelle laminatorer. Easylam Expert 160W kan håndtere laminater med en bredde på op til 1640 mm. Denne laminator leverer et perfekt finish og er designet til professionelt brug.