Roll-X Advantage

Roll-X Advantage

Med et Roll-X skærebordet fra Rollsroller får du en multifunktions maskine der sparer dig tid og materialer. Du kan også udføre opgaver med 1 person der ellers kræver 2 personer. Du kan lægge print på plader, lægge folie på plader, laminere, applikere, spare tid ved montering af print i Roll-Up systemer og du får et lækkert arbejdsbord med LED lys indbygget. Roll-X har ikke den overlæggende bom som til tider kan følges i vejen. Dvs det nemmere at arbejde med mediet rundt omkring rullen. Roll-X har også metal sider som kan bruges til at trimme / skære efter.

Roll-X Advantage er manuelt højdejusterbar, men har mulighed for at få eftermonteret elektronisk højdejustering samt LED-lys i bordpladen.

Egenskaber

Montering på materialermounting_on
Skæreunderlagcutting_on
Applikeringpremasking_on
Koldlamineringcold_lamination_on
Holder til overstørrelsesbanneroversized_banners_2_on
Manuelt højdejusterbart bordheight_adjustable_2_on
Lys i bordetlights_on
Varmelamineringheat_lamination_off
Profil til vejskilteprofiles_off

Hastighed

Hastighed
80m²/t

De 3 størrelser af Roll-X Advantage

• ROLL-X 327/175 Advantage

• ROLL-X 400/175 Advantage

• ROLL-X 470/175 Advantage

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.