Roll-X Advantage

Roll-X AdvantageRoll-X Advantage

Med denne smarte Roll-X Flatbed laminator fra Rollsroller får du en multifunktions maskine der sparer dig både tid og materialer. Du kan med denne Flatbed Laminator løse en masse opgaver som normalt ville kræve 2 personers arbejdsindstats. Du kan laminere skilte og print, du kan bruge det som oppilningsbord og du kan nemt påføre applikationstape på udskårede bogstaver og klistermærker.

Du vil opleve hvor nemt det er at lægge print på plader, lægge folie på plader, laminere, applikere. Du vil spare tid ved montering af print i Roll-Up systemer og du får et lækkert arbejdsbord med LED lys indbygget.

Denne Flatbed Laminator har ikke den overlæggende bom som til tider kan føles i vejen. Det vil sige at det på denne måde er nemmere at arbejde med mediet rundt omkring rullen. Bordet har også metal sider som kan bruges til at trimme / skære efter.

Roll-X Advantage er manuelt højdejusterbar, men der er mulighed for at få eftermonteret elektronisk højdejustering samt LED-lys i bordpladen. På den måde vil du ved hjælp af en enkel knap kunne justere hvor højt dit arbejdsbord skal være, til lige netop den opgave der skal løses.

Kontakt os gerne på 77345511 eller [email protected] for hjælp og rådgivning så du er sikker på at du får den rigtige model til lige præcis din virksomhed. En Roll-X Flatbed Laminator er et godt værktøj i mange år og det gælder derfor om at vælge den rigtige model som passer til jer og de opgaver i vil komme til at skulle løse på den.

Egenskaber

Montering på materialermounting_on Roll-X Advantage
Skæreunderlagcutting_on Roll-X Advantage
Applikeringpremasking_on Roll-X Advantage
Koldlamineringcold_lamination_on Roll-X Advantage
Holder til overstørrelsesbanneroversized_banners_2_on Roll-X Advantage
Manuelt højdejusterbart bordheight_adjustable_2_on Roll-X Advantage
Lys i bordetlights_on
Varmelamineringheat_lamination_off
Profil til vejskilteprofiles_off

Hastighed

Hastighed
80m²/t

Der findes 3 størrelser af Roll-X Advantage

• ROLL-X 327/175 Advantage - se i webshoppen 

• ROLL-X 400/175 Advantage - se i webshoppen 

• ROLL-X 470/175 Advantage - se i webshoppen 

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.