Flexa laminator

Køb din Flexa laminator her hos vikiallo

Du får en billig laminator – Uden at gå på kompromis med kvaliteten

Se udvalget her under, og kontakt os for en gratis og uforpligtende demo i vores showroom i Kolding.

Se udvalget her

Flexa laminator - X PRO

Flexa X-Pro

Laminator udstyret med opvarmet topvalse! Den professionelle laminator til sammenlaminering og montering af selvklæbende materialer.

Flexa laminator - Easylite

Flexa Easy Lite

Med Flexa Easy Lite 160 får du en genial laminator. Professionel til selvklæbende materialer. Det gør det muligt at laminere og montere. Meget brugervenligt design gør den let at bruge til perfekte resultater i høj kvalitet.

Flexa laminator flexa easy vikiallo

Flexa Easy

Med Flexa Easy får du en laminator der kan klare tykkelser på op til 40 mm og op til dobbelt hastighed af Flexa Easy Lite / Flexa Lam & Sound.

Flexa laminator flexa formula vikiallo

Flexa Formula

Med Flexa Formula får du en lækker laminator der kan klare tykkelser på op til 60 mm. Flexa Formula har dobbelt hastighed af Flexa Easy laminator

Flexa laminator flexa lamsound vikiallo

Flexa Lam & Sound

Med Flexa EasyLite LAM & SOUND får du en genial laminator, som har indbygget bluetooth højtaler, og et opfrisket design.

Flexa laminator flexa sublimax vikiallo

Flexa Sublimax

Flexa Sublimax er den optimale laminator til dig der har en dye-sub produktion. Præcis styring af varme og tryk, god hastighed, robust opbygning.

Fordele

Med en Flexa laminator kan du nemt løse mange forskellige opgaver. Du kan eksempelvis laminere digitalprint, skilte, folie & grafik til bilindpakning, plader & skilte på op til 30-60mm, displayløsninger, plakater, kunsttryk, lightbox medier, vinduesdekorationer og meget, meget mere.

Vælger du en  laminator fra Flexa er du sikret en solid laminator til en pris hvor alle kan være med. Når det kommer til laminatore følges prisen og kvaliteten normalt ad. Men Flexa har knækket koden til hvordan en billigere laminator stadig kan levere perfekte resultater, uden bobler, streger, silvering (synlig limhinde) eller folder.

Uanset hvilken Flexa laminator du vælger har den indbygget opruller til bagliner. Det gør at du automatisk, under din produktion, får ledt baglineren væk og pænt opsamlet. Når du er færdig kan du let udskifte rullen, og smide den gamle ud. Derved sparer du plads i dit værksted, og udnytter bedre pladsen i din affaldscontainer.

Elektronisk hastighedsstyring

Alle laminatore fra Flexa har også indbygget, elektronisk hastighedssyring. Derved har du fund kontrol over processen, og kan sørge for et perfekt resultat hver gang. Hastigheden kan styres manuelt via. Fodpedalen, eller manuelt via. Knapperne på maskinens display.

Hos vikiallo forhandler vi 6 forskellige modeller, der alle har hver deres styrker og flere af dem findes i forskellige bredder. Så uanset om du har behov for en lille laminator på 1400mm arbejdsbredde, til din nystartede virksomhed, eller har behov for en storformat laminator på 2100mm arbejdsbredde til din produktionsvirksomhed, så er der en laminator som passer til lige netop dit behov.