Emblem laminator

Vi er autoriseret forhandler af laminatorer fra Emblem.

  • Laminer nemt og hurtigt med en Emblem laminator.
  • Laminerer du meget, kan du gøre din hverdag nemmere med en laminator samtidig med du sparer tid.

Se vores udvalg her, eller kontakt os for en uforpligtende demo i vores showroom.

Emblem Easylam Expert 160W

Emblem Easylam Expert 160W. Robust opbygning, produceret i Europa, skarpe priser, super enkel betjening, minimerer spild af materialer og laver en perfekt laminering hver gang. Emblem Easylam Expert 160W er resultatet af 15 års erfaring med professionelle laminatorer.

Emblem Easylam Expert 160C

Emblem EasyLam Expert 160C. Robust opbygning, produceret i Europa, skarpe priser, super enkel betjening, minimerer spild af materialer og laver en perfekt laminering hver gang. Læs mere om fordelene her!

Emblem EasyLam Expert 140C

Det kompakte design samt den er på hjul gør denne lamineringsmaskine til et alsidigt værktøj , der er klar til drift når som helst og hvor som helst. Intelligent design understøtter rynkefri laminering af alle former for materialer. EasyLam Expert 140C kan håndtere materialer op til en bredde på 1400 mm.

Emblem laminator fra Tyske Dataplot

Med en Emblem laminator kan du hurtigt løse en lang række opgaver. Du kan nemt klare eks. laminering af digitalprint, skilte, bilindpakning, plader på op til 40mm, displayløsninger, plakater, kunsttryk, lightbox medier, vinduesdekorationer og meget, meget mere.

Vælger du en Emblem laminator er du sikret en solid maskine med en lang levetid. Maskinerne bliver lavet i Tyskland, og bære præg af høj kvalitet hvad angår materialer og konstruktion. Det kompakte design gør at du nemt kan finde plads til den. Med måden laminaten bliver ført ind i maskinen er du sikret et flot slutresultat uden bølger eller folder.

Fordele ved en Emblem Laminator

Valserne er alle lavet af en høj kvalitet gummi. Det giver et godt greb om dine materialer, og er fleksible nok til at undgå fejl under lamineringen af dine medier. Afstanden mellem valserne er selvfølgelig justerbarer. Du kan altså hurtigt indstille den til præcis den tykkelse dit medie har (dog maks 40mm). Vi sælger 3 forskellige størrelser så du kan få en Emblem laminator, som passer til lige præcis de behov du har, og de medier du har brug for at laminere.

Maskinerne kan selvfølgelig justeres i hvor hurtigt de kører. Enten med den medfølgende fodpedal, eller på klassisk vis gennem knapperne på laminatorens panel.

Stængerne hvor du sætter dit rullemedie og din laminat på er udstyret med ’auto grip’. Med Auto Grip kan du placere medie/laminat præcist i forhold til hinanden, og være sikker på de ikke flytter sig undervejs. Laminatore fra Emblem er også udstyret med en opruller til at opsamle baglineren fra din laminat, mens maskinen kører. Når du har lamineret hele jobbet er det derfor nemt at pille røret med den oprullede bagliner af, og smide det ud. Du sparer plads og bliver mere effektiv.

Se vores udvalg af laminatore fra Emblem: