Emblem laminator

Vi er autoriseret forhandler af laminatorer fra Emblem.

  • Laminer nemt og hurtigt med en laminator fra Emblem.
  • Laminerer du meget, kan du gøre din hverdag nemmere med en laminator samtidig med du sparer tid.

Se vores udvalg her, eller kontakt os for en uforpligtende demo i vores showroom.

Bliv ringet opEmblem laminator fra Tyske Dataplot

Med en Emblem laminator kan du hurtigt løse en lang række opgaver. Du kan nemt klare eks. laminering af digitalprint, skilte, bilindpakning, plader på op til 40mm, displayløsninger, plakater, kunsttryk, lightbox medier, vinduesdekorationer og meget, meget mere.

Vælger du en Emblem laminator er du sikret en solid maskine med en lang levetid. Maskinerne bliver lavet i Tyskland, og bære præg af høj kvalitet hvad angår materialer og konstruktion. Det kompakte design gør at du nemt kan finde plads til den. Med måden laminaten bliver ført ind i maskinen er du sikret et flot slutresultat uden bølger eller folder.

Fordele ved en Emblem Laminator

Valserne er alle lavet af en høj kvalitet gummi. Det giver et godt greb om dine materialer, og er fleksible nok til at undgå fejl under lamineringen af dine medier. Afstanden mellem valserne er selvfølgelig justerbarer. Du kan altså hurtigt indstille den til præcis den tykkelse dit medie har (dog maks 40mm). Vi sælger 3 forskellige størrelser så du kan få en Emblem laminator, som passer til lige præcis de behov du har, og de medier du har brug for at laminere.

Maskinerne kan selvfølgelig justeres i hvor hurtigt de kører. Enten med den medfølgende fodpedal, eller på klassisk vis gennem knapperne på laminatorens panel.

Stængerne hvor du sætter dit rullemedie og din laminat på er udstyret med ’auto grip’. Med Auto Grip kan du placere medie/laminat præcist i forhold til hinanden, og være sikker på de ikke flytter sig undervejs. Laminatore fra Emblem er også udstyret med en opruller til at opsamle baglineren fra din laminat, mens maskinen kører. Når du har lamineret hele jobbet er det derfor nemt at pille røret med den oprullede bagliner af, og smide det ud. Du sparer plads og bliver mere effektiv.

Se vores udvalg af laminatore fra Emblem:

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.