Emblem Easylam 160TC

Emblem Easylam 160TC expert 160tc vikiallo

Med Emblem Easylam Expert 160TC får du en arbejdsbredde på 160mm.

Med maskinen kan du laminere, montere beskyttelsesfilm, arbejde med applikationstape og meget mere. Den er ideel til indendørs og udendørs displays, gulvgrafik, roll-ups, pop-ups mm.

Nyt, mere ergonomisk design - Oplev den nye TC 160 fra Emblem

Et redesigned ophæng til dine medier, gør det let at skifte, flytte og justere placeringen af dine ruller, så du får et kniv skarpt resultat. De forstærkede bremser, og den kraftigere motor, giver dig mere kontrol over lamineringsprocessen. Der er også større og mere ergonomiske knapper/håndtag så det er mere behageligt at betjene laminatoren.

Som noget nyt er der tilføjet en femte axe, som er særligt designet til applikationstape. Applikering af tape har aldrig været lettere. Der er også en fodpedal på bagsiden, hvor du kan åbne/lukke valserne hvilket gør at du meget lettere kan betjene maskinen alene. Der er også optimeret opmærkning, så du kan placere sine medier helt præcist.

Oplev en verden af perfekt laminering! Kontakt vikiallo og se mere om hvordan en professionel laminator fra Emblem kan løse de opgaver du har brug for.

Emblem Easylam 160TC 123456789 vikiallo