Inglet skæremaskiner

"Høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner. Komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte, reklame og fotografering."

Nyhed!

Ny genial pladeskærer fra Inglet

Den kendte kvalitet, nu med pneumatik, som gør arbejdet endnu lettere. Inglet holder modsat flere konkurrenter pladerne godt fast og laver et 90° vinkelret snit.

Den findes i 3 størrelser, leveres med 2 værktøjer og du kan vælge gulvstand og flere værktøjer. Kan allerede nu opleves hos vikiallo i vores showroom.

Inglet skæremaskiner Inblade Pro2 vikiallo

Værktøjer til Inblade Pro:

Inglet skæremaskiner værktøj vikiallo

Om Inglet

Josep Graells Palou og Regina Coll Visa startede i 1944 et lille værksted specialiseret i rammer til billeder i Tàrrega (Lleida). Deres styrker, sammen med en vision og kreativitet, dannede grund for en familie koncern der er en af de førende på markedet indenfor billedrammer, lister, maskiner.

Halvfjerds år senere, under varemærket INGLET, producerer de for både interne og eksterne markeder, et komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte og Viscom, reklame og fotografering. De producerer og sælger nogle af de mest avancerede maskiner indenfor disse brancher med en høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner.

InBest: Den bedste tilføjelse til dit arbejdsbord

Uanset om du bruger et almindeligt arbejdsbord, eller har en Roll-X, Rollsroller eller lign, vil du kunne få stor gavn af en InBest cutter. Den er udviklet af Inglet, som har stor erfaring med fremstilling af skæremaskiner, og kan nemt skære i både fleksible materialer som eks banner eller folie, og hårde materialer som eks. Foamboard. At InBest ligger flat på dit arbejdsbord, giver god kontrol over det du ønsker at skære, og garantere dig et flot snit hver gang! Den findes i fem forskellige bredder: 110 cm (44”), 160 cm (63”), 210 cm (82”), 260 cm (102”) and 320 cm (126”).

InBest Pro har plads til 2 forskellige knive samtidigt: en kniv til alminelige materialer, samt en cirkelkniv til fleksible materialer. Med InBest Pro følger der som standart et stk. ’semi-rigid cutting head’ (op til 13mm) samt 1 stk. ’circular blade cutting head’ (til fleksible materialer) med. Derudover er der mulighed for at tilkøbe ’Acryllic cutting head’ (op til 4mm), ’Reverse cutting head’ (skær fra høje mod venstre) og ’Extra Blade cutting head’ (op til 20mm).

Inglet InBest Pro vikiallo

"Med en InBest gør du det nemt for dig selv at skære mange forskellige materialer, meget lettere end ved brug af kniv og lineal."

Inglet skæremaskiner 1471 Robust Bearing vikiallo

Lineære kuglelejer

De lineære kuglelejer gør at kniven trækkes let og ubesværet hen over sit materiale - Hver gang.

InBest Blocking_Blade

Ergonomisk håndtag

Uanset hvilken retning håndtaget trækkes/skubbes i, et det designet til at ligger perfekt i hånden.

InBest Blocking_Blade_darrera

Fastspændt kniv

Du slipper for at yde et lodret tryk på kniven - Når først kniven er fastspændt klare InBlade det for dig.

Inglet Potes_Inbest_Pro

Justerbart skær

Skift hurtigt position på din kniv med håndtaget.

Inglet Handle_Inbest_pro

Løft og hold

Nem tilgang til at løfte/sænke din InBest cutter - Bare brug håndtagene.

1477-Free_Working_Area_Inbest

Spar plads

InBest kan hænges for bordenden hvis du får brug for ekstra plads.

Hvad kan din InBest skære?

Fleksible materialer:

 • Stof / tekstiler
 • Plastik folie
 • Banner
 • Papir
 • Folie
 • Stålfolie

Mellemhårde materialer:

 • Foamboard: 13 mm / 22 mm*
 • Pap: 13 mm / 22 mm*
 • PVC: 5 mm / 10 mm **
 • Honeycomb: 13 mm / 20 mm *
 • Corrugated plastik: 13 mm
 • Mountboard: 3,5 mm

Hårde materialer:

 • Akryl / Pleksiglas: 4 mm *

* Kræver tilvalgt værkstøj
** Muligt, men ikke til dagligt brug

Hvilken InBest passer til dig?

Alle 3 udgaver findes i følgende bredder: 110 cm, 160 cm, 210 cm, 260 cm & 320 cm

InBest Basic

Inglet skæremaskiner Inglet InBest Basic vikiallo vikiallo

InBest Twin

Inglet InBest Twin vikiallo

InBest Pro

Inglet Inbest Pro vikiallo

Verdi Twin skæremaskiner

Inglet Verdi Twin skæremaskiner

Inglet Verdi Twin giver dig funktionerne fra Inblade (skæring med kniv) og mulighederne fra Verdi Basic (skæring med savklinge). Du kan således skære både hårde og blødere plader helt perfekt på 1 maskine

Verdi Basic skæremaskiner

I Inglet Verdi Basic skæremaskiner nglet Verdi Basic pladesav skærer op til 22mm plader i akryl, MDF, træ, sandwichplader, m.f. Har savklinge og som ekstraudstyr kan du købe laser pointer og 1m forlænger. Justerbare ben. 1.5Hk støjsvag 100mm sav. Model 210, 244 og 305 leveres med automatisk skærehovede med hastighedsregulering.

InBlade skæremaskiner

Inglet InBlade

Med Inglet InBlade kan du skære en lang række materialer uden at støve. Du får flotte og rene snit. Kan monteres på væg eller på gulvstand Spar tid, penge og materialer. Som ekstraudstyr kan du få V-Groove, forskellige skærehoveder og knivtyper. Kan skære op til 20mm plader i bløde materialer som opskummet PVC, foamboard, karton, pap m.f.

Download brochure

[contact-form-7 id="43891"]