Nyhed, tilbud og tip fra Vikiallo uge 45

Nyhed, tilbud og tip fra Vikiallo uge 45

Nyhed!

Obelisk Next og XL

Den populære foamplotter, Obelisk, er kommet i en ny udgave, Obelisk Next. Den er 50% hurtigere kan tage tykkere plader (140mm i stedet for 100mm). Med en Obelisk kan du producere skilte, figurer, tekster m.m. ud fra de samme job du bruger til din skæreplotter, men med en dybde/tykkelse. Du skærer i polystyren og kan male det, montere folie på det og printe direkte med en UV printer på det.

Da polystyren er et let materiale kan du montere det med lim eller dobbeltklæbende tape. Du kan bruge det færdige resultat både indendørs og udendørs.

Den nye Obelisk Next pakkeløsning
Koster kr. 63.750,- og du kan allerede nu få den demonstreret i vores showroom.

Brugt/ demomodel af den første Obelisk
Her kan du komme i gang for kr. 29.990,-

Obelisk findes også i XL og XXL udgaver.

Kontakt os på [email protected] eller 77 34 55 11 for mere information
og demo i Kolding.

Tilbud

Topkvalitets skæreplotter i halv bredde.
Hos vikiallo finder du skæreplottere fra Graphtec, Roland og Summa.

Det er alle gode mærker der udmærker sig på mange områder. Det er lykkedes os at købe 5 sæt af SummaCut D60R-2E med gulvstand og opsamlerkurve til en helt speciel pris.

De 5 hurtigste kan købe sættet til kun kr. 11.990,-
Normalpris er kr. 17.138

Prisen er med fragt men uden installation.

Det er dog let at samle stativ og få plotter i gang, men ønsker du hjælp af en tekniker kan vi tilbyde dette i DK til kr. 3.500,- og så får du også et lille kursus mens vi er hos dig.

Der medfølger en driver til PC og Mac.

Du kan bestille dit sæt ved at sende en mail til [email protected].
Først til mølle!


Tip

Giv dig tid

Afrensning
De fleste skilte- og printvirksomheder ved at grundig afrensning af overfladen før montering af selvklæbende folie er vigtig, for afrenser man ikke godt nok, kan klæberen have svært ved at gøre sit arbejde ordentligt.

Temperatur
Temperatur under montering er også meget vigtig. Det duer ikke at køre en kold bil ind i en montagehal og så afrense og begynde montering af folie. Overfladen skal have den temperatur som folien kræver. For nogle er det 10°, andre 16° osv. Udover at temperaturen kan forhindre klæberen i at vedhæfte ordentligt, kan kondensvand også gøre det endnu sværere.

Hærdning
Den efterfølgende hærdning af klæberen er ligeså vigtig. Når folien er monteret, skal bilen stå i 24 timer før man kører den ud i kulden. Ellers vil klæberen stoppe processen med at opbygge tilstrækkelig vedhæftning på overfladen. De fleste producenter oplyser at efter 24 timer ved 15-20° er klæberen 90% aktiveret, hvilket er ok. Det kan jo give pladsmæssige problemer at have biler holdende indendørs, men det er endnu mere træls at folie slipper. Det samme gælder for skilteplader, som dog er noget lettere at have stående. Om sommeren (læs over 15°, altså 1-2 måneder om året i Danmark) er det bedre at køre den ud i solen, end at lade den stå i hallen.

Nogle tager chancen, men oplever så også at folien kan slippe eller sprække i falser. Giv dig og din opgave tid nok, så du senere sparer tid på reklamationer.


Tilmeld nyhedsbrev

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Fejl2
Kontakt vikiallo sidebar ikon

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe med?*

vælg gerne flere
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Field is required!
Skal udfyldes
Field is required!
Field is required!

Hvad vil du gerne høre mere om?

vælg gerne flere
Field is required!
Field is required!

For at kunne hjælpe har vi brug for yderligere oplysninger

Har du cvr nummer?
Field is required!

Vi gør opmærksom på at vi kun sælger til virksomheder!

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!