Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13

Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13

Nyhed! 

CoverStyl æske til Hoteller

Du kan nu bestille den helt nye lækre CoverStyl æske med fokus på hoteller hos Vikiallo. Udover den store vifte er der eksempler på designfolie på en minidør, så hoteller kan forestille sig hvordan du kan hjælpe dem.

Hoteller er oplagte kunder til designfolie.
Du kan tilbyde dem: 

• Fornyelse til en bedre pris end nyt interiør
• Ingen larm under montering
• Intet støv
• Intet affald eller maskiner der står på gangene
• Ingen nedetid, kan laves mellem check ud og check ind
• Eksklusive løsninger

De fleste ser på fotos af værelser før de booker. Mange hoteller forbereder sig nu på hvordan de bedst kommer i gang på den anden side af Corona. Måske du kan hjælpe dem. Har du en sag, hjælper vi gerne med specialpriser så der kan laves en prøvedør eller et prøveværelse.

Den nye æske har varenr 249803 og vi tilbyder den i uge 13 til kun kr. 495. De lander hos os sidst i denne uge/starten af næste. 

Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 TAPET ÆSKE ÅBEN copy vikiallo Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 TAPET ÆSKE vikiallo

Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 IMG 9275 TIMHOTEL F7 vikiallo Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 IMG 9343 TIMHOTEL F7 vikiallo

FØR                                                                      EFTER

Tilbud

Gratis fragt

Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 gls vikiallo

Flere udskyder de opgaver du skulle have løst, mens andre ser det som en mulighed for at gøre klar til senere. Vi giver dig fri fragt i hele uge 13 uanset din ordrestørrelse og uanset om det er noget der skal sendes med fragtmand eller GLS. 
Gratis fragt gælder i DK

Tip 

Gulvreklamer

Mange forretninger vil gerne have kunderne til at holde afstand, specielt i kassekøer. Dette er fornuftigt og du kan hjælpe supermarkeder og andre der stadig har åbent ved at lave print de kan montere på gulv/fliser osv.

Husk vi har løsninger der ikke skal lamineres, løsninger der skal lamineres (alt efter mængde gangtrafik) til indendørs gulve (også gulvtæpper) og udendørs belægning. Vi rådgiver gerne om den rigtige løsning. 
Husk at undgå helt nye linoleums gulve.

Inspiration

Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 banana vikiallo Nyhed: Coverstyl æske, Tilbud og Tip fra Vikiallo uge 13 60614427011 F0D6693B C5C0 43A1 B8A7 2ED27AA7FBC8 vikiallo

Inspiration fra kunde: Peterdress.dk

Få mere at vide på 7734 5511 eller [email protected]