Køge KopiCenter A/S – vælger ny systemløsning fra vikiallo

Koge-Kopicenter-kundecase-roland-header

Køge KopiCenter A/S – vælger ny systemløsning fra vikiallo

Fra at have haft flere forskellige storformatprintere af lidt ældre karakter, som alle printede i hvert deres farverum, har Køge KopiCenter nu opgraderet maskinparken til 2 helt nye storformatprintere fra Roland.

“Større og mere krævende projekter i huset, bedre fleksibilitet, og langt bedre kvalitet end den vi hidtil har kunne levere, med vores eksisterende maskinpark, gør at vi nu har udskiftet maskinparken med 2 helt ens printere. Vi kan fastholde kvalitet og deadlines selv om en printer skulle fejle, eller skabe udfordringer i sidste øjeblik.” Siger Lars Pedersen, som er indehaver af Køge KopiCenter.

De tidligere printere var også af mærket Roland, da de gennem årene har vist sig at være utrolig driftsikre, og samtidigt meget fleksible, grundet deres muligheder for at printe på / skære i mange forskellige materialer.

En af hovedtankerne bag den nye investering er øget sikkerhed i produktionen, såvel som et væsentligt større farverum. De 2 nye Roland VG2-640 printer begge med hele 8 farver, hvoraf den ene er en dedikeret orange farve. Denne ekstra farve giver et meget større farverum, og sikrer at farverne i det orange spektrum bliver fantastisk. Samtidig leverer printerne en bedre, ensartet kvalitet, hvilket muliggøre at selv meget store opgaver kan løses bedre, og hurtigere end tidligere.

Sidste år opgraderede Køge KopiCenter med en Roll-X flatbedlaminator, der også blev leveret af vikiallo, så de meget mere effektivt kan tilskære print, laminere og montere på plader.

I Køge KopiCenter’s domicil har flere firmaer til huse som alle har en fællesnævner – grafisk produktion. Alt i alt er Køge KopiCenter klar til et nyt og mere effektivt år til gavn for kunder og ansatte, - Firmaets slogan siden 1992, - kvalitetstryk, - til tiden, - til aftalt pris…