Justin Pate kommer til Danmark

Mød Justin Pate til arrangement med vikiallo hos My Garage i Vejle

Justin Pate kommer til Danmark

Det er lykkedes vikiallo at få legenden Justin Pate til at komme til DK!

Det bliver 13 juni 2019 til et stort arrangement hos My Garage i Vejle, hvor han vil demonstrere specielle teknikker til wrapping af biler kombineret med et show.

Hos My Garage er der også en del specielle biler at se på, tjek evt https://mygarage.dk

[ult_countdown datetime="2019/06/13 13:06:17" countdown_opts="smonth,sweek,sday" string_days="Dag" string_days2="Dage" string_weeks="Uge" string_weeks2="Uger" string_months="Måned" tick_size="desktop:40px;" tick_sep_size="desktop:30px;"]

Torsdag den 13. juni 2019, fra kl. 10.00 til 15.30

hos My Garage - Witrupvej 1, 7120 Vejle

Pris:
Kun kr. 350 ex moms pr. deltager. Dækker også lidt lækkert til ganen

Tilmelding:
Nu på [email protected] eller 77345511

Hvem er Justin Pate?

Justin Pate er måske det nærmeste vi kommer en influencer inden for Wrapping industrien pt. Justin er Avery specialist og 3M certificeret grafisk instruktør, og har specialiseret sig inden for wrapping af køretøjer.

Med mere end 3000 folierede biler og 20 års erfaring, har Justin udviklet sin egen lynhurtige teknik til foliering af biler. Denne teknik er kendt som UGIS (Universal Graphic Installation System).

The Wrap Institute er ligeledes et brand under Justin Pate. The Wrap Institute er en undervisningsplatform, som Justing startede tilbage i januar 2014. På The Wrap Institute kan du streame mere end 145 timer viden og læring (på 100 videoer), omkring alle aspekter inden for wrapping. Teknikker du kan anvende til biler, vægge, vinduer, elektronik, gulve med mere.

Den vigtigste læring Justin har taget med sig i livet er, ’Never Stop Learning’. Derfor er vi hos vikiallo stolte og beærede over, at give dig muligheden for at lære fra en af de ypperste i vores branche. Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve en branchens mest inspirerende og passionerede kompetencer dele ud af sin store viden.

Det er derfor du skal sætte et STORT X ved torsdag den 13. juni 2019.

Tilmelding til Justin Pate arrangement

Det koster kun kr. 350 ex moms pr. person. Du kan allerede nu tilmelde dig ved at sende en mail til [email protected] eller ringe 7734 5511.

Adressen er: My Garage, Wittrupvej 1, 7120 Vejle.

Videoer fra The Wrap Institute