Bray besøger vikiallo

Bray windshield protection hos vikiallo

Bray besøger vikiallo

vikiallo er blevet Dansk distributør af Bray's produkter!

I den anledning besøger Bray fra USA, vikiallo, d. 6. Marts.

Bray laver det eneste produkt på markedet med 18 måneders garanti*, og leverer bl.a. til Ferrari, Lamborghini, Pagani samt nogle af verdens største racerteams.

Kursus i Bray windshield produkter

Allan Bray vil demonstrere og lave træning med Bray WindShield produkter på dagen, og vi tilbyder derfor en lækker kursuspakke til en skarp pris.

Hvad får du så

Bray Windshield Skin 2-lags med 18 mdr. garanti (2 til 3 biler) Kr. 4.300,-
Bray Eco Skin 1 lags uden garanti (3 biler) Kr. 2.920,-
Montagekursus Kr. 1.500,-
Værktøj (valgfri) Kr. 1.000,-
I alt kr. Kr. 9.720,-

Ønsker du at deltage i kurset, kan du tilmelde dig til [email protected] eller ved at ringe til os på 7734 5511 - der er som altid begrænsede pladser, og det er efter først til mølle princippet.

Hvorfor Bray?

Vi kender sikkert alle til den irritation det er at få et stort stenslag i frontruden, måske endda i en forholdsvis ny frontrude. Ligeledes kommer der hurtigt små stenslag i ruden, der generer og skaber refleksioner når solen står på. Ydermere er et nyt farligt fænomen opstået, nemlig stenkast fra bl.a. broer. Det er her at Bray Windshield protection gør en forskel. Både EcoSkin og Windshield Skin er transparente PET produkter med en meget høj transparens. De har begge en ultra hård overflade der tåler den mekaniske påvirkning fra vinduesvisker m.m.

Windshiled Skin er et 2-lags produkt på 100my med 18 måneders garanti. Får filmen ridser eller stensalg kan man rive det yderste lag af. Kommer der stenslag eller ridser i næste lag inden de 18 måneders udløb, vil kunden få tilsendt et nyt stykke og skal selv betale for montage. I et sådan tilfælde vil kunden stå med yderlig 2 lag efter 18 måneder, og har sandsynligvis til 12 – 18 måneder mere – i alt 30 – 36 måneder efter sit køb. EcoSkin er et 1-lags produkt på 100my og har samme stærke overflade. Produktet har dog ikke nogen garanti, ud over normal produktgaranti.

Begge produkter vil stort set være usynlig efter montage, og vil kun forøge sikkerheden. Frontruder er i forvejen lamineret og Windshield- og Eco Skin vil kun gøre frontruden endnu stærkere.

Vi skal gøre opmærksom på, at i følge dansk lovgivning er montering af film på frontruder ikke lovlig på kørertøjer der kører på offentlig vej.