Bliv klar til en forrygende solfilmssæson 2019!

Bliv klar til en forrygende solfilmssæson 2019!

Rigtig mange virksomheder, og private, oplever udfordringer med for meget lys og ophobning af varme – begge dele noget der giver et dårligt indemiljø. Den varme sommer sidste år fik mange til at indse at solfilm er en meget bedre løsning end at købe en masse blæsere.

Hos vikiallo er vi eksperter i solfilm, altid til rådighed og klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg til dit projekt, så du kan få maksimalt ud af solfilmssæsonen 2019. Vejrprognoserne ser allerede gode ud for foråret, så der er mulighed for at komme tidligt i gang.

Kontakt Steen på 60220787, eller mail [email protected], og aftal en gennemgang af produkterne og nyhederne.

Nyheder for solfilmssæsonen 2019

Bliv klar til en forrygende solfilmssæson 2019! Umiscreen mailbanner vikiallo

NYHED I DANMARK: Umiscreen - solfilm produceret i EU!

Umiscreen er en ny (og den eneste) producent i EU, af solfilm til planglas. De har lavet et spændende produkt til udvendig montage, nemlig PLEOLIT OS 75.

PLEOLIT OS 75 er en meget lys film, næsten transparent, med en høj varmeafvisning, hvor størstedelen af varmeafvisningen kommer fra en høj IR refleksion. Filmen har en lav absorbering som man meget sjældent ser ved denne slags film. Umiscreen giver 10 års garanti, og så skal den IKKE kantforsegles.

Bliv klar til en forrygende solfilmssæson 2019! LLumar mailbanner vikiallo

LLumar: markedets stærkeste program i film til udvendig montage

Alle udvendige film fra LLumar har den patenterede belægning der hedder HELIOS. Udover at være verdens hårdeste er den også hydrofobisk. Det vil sige at skidt og snavs har svært ved at sætte sig i filmen - den er altså lettere selvrensende! Alle HELIOS udvendige film fås i bredden 1,83, og har 10års garanti *

*På THE 80 gives 7 års garanti. Kan i visse tilfælde udvides, men kræver godkendelse til det specifikke projekt.

NYHED: HELIOS Bronze i 20% lysgennemgang

Ud over de kendte produkter i Helios serien (sølv, neutral, dual reflektiv og THE 80), er der kommet et nyt medlem til Helios familien: Helios Bronze. Den har været efterspurgt, og vi er glade for at den nu er på programmet. Folien udmærker sig ved at have en høj varmeafvisning og lav absorbering. Den er behagelig at kigge ud af da, den lyser op og giver et varmt skær, også i de mørke og triste vejrperioder.

NYHED: HELIOS CERAMIC

Keramisk solfilm til udvendig montage. Meget lyst produkt, der minder om en indfarvet solfilm med en lysgennemgang på 55 til biler, der har en meget høj varmeafvisning. LLumar frigiver produktet her i April, og det bliver et meget populært produkt i år.