Applikationstape

Gør din montering nemmere med applikationstape. Applikationstape kan bruges til både transferfolie og print. Er du i tvivl om hvilken slags applikationsfolie du skal bruge til lige netop din opgave, så tag et kig på denne oversigt.

B-Flex Transfer folie - applikationstape

B-Flex applikationtape til transfer

Italienske B-Flex laver en fantastisk applikationstape til printet transferfolie, som gør der legende let at montere på tekstil. Applikationtape fra B-Flex er effektivt, selv ved krævende og store udskæringer. En af de store fordele er at den er 'hot peel', hvilket vil sige at den skal trækkes af straks efter du har varmet din grafik på. Det gør at du undgår ventetid, og kan lave mere end med produkter som først skal bruge tid på at køle ned.

1 rulle er 25 meter, og fås i enten 50, 75 eller 150cm bredde  - se priser i vores webshop

Se også Hotmask 375 Applikationstape, uden liner så den er hurtigere at bruge.

Applikationstape pt logo vikiallo

Poli-Flex applikationtape til folie og print

Poli-Flex 122 og Poli-Flex 160 er applikationtape til folie og print. Poli-Flex 122 er lavet af mellemtykt papir med medium klæber. Poli-Flex 160 er kraftig gennemsigtig plast der ikke folder, med medium klæber. Begge er i 122cm x 100m ruller.

Poli-Flex 160 - se priser i vores webshop

Applikationstape optiapp vikiallo

OptiApp papir applikationtape

OptiApp leverer topkvalitet applikationstape som er i kraftigt papir med en kraftig klæber, og den fleksibel og ligger glat til liner også steder hvor der ikke er folie under.

1 rulle er 122cm x 100m - se priser i vores webshop

Se OptiApp i webshoppen her

3M_logo

3M  applikationtape

3M leverer topkvalitet applikationstape, med mange forskellige egenskaber. Du kan finde en beskrivelse af hver enkelt type ved at følge nedenstående link til vores webshop.

Se 3M applikationtape i webshoppen her

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte vikiallo på 7734 5511 eller [email protected]