Roland BT-12 DTG

BT-12 banner

DENNE MASKINE ER UDGÅET
KONTAKT OS FOR ALTERNATIVE MULIGHEDER

Print direkte på t-shirts, tøj, stofposer og mange andre materialer! Print på få minutter med en VersaSTUDIO Roland BT-12 Direct-to-Garment (DTG) printer. DTG printer der er nem og bruge samtidig med den laver fantastiske resultater!

BT-12

Roland BT-12 er en brugervenlig, pålidelig, kompakt DTG printer, der er designet til at producere brugerdefinerede produkter. Med op til 1200 x 1200 dpi opløsning, kan du skabe en imponerende kvalitet.

Print og Efterbehandling i 3 lette trin

Den komplette Roland BT-12 DTG tekstilprinter gør print på tekstil sikker, enkel og uden fejl. Den automatiske proces tager ikke lang tid med BT-12 printeren og den tilhørende efterbehandlingsenhed. Du printer dit design og får hærdet dit print i et enkelte workflow. Med kun 3 lette trin kan du have dit design printet og klar til brug.

BT-12

BT-12

Step 1:
Gør dit design parat til print på din computer med det enkle program der følger med.

Step 2:
Monter dit tekstil i kassetten, sæt den ind i BT-12 printeren og print dit design fra din computer.

Step 3:
Sæt kassetten ind i efterbehandlingsenheden for at hærde dit print.

Komplet løsning: Hvis du har din Roland BT-12 sammen med HB-12 efterbehandlingsenheden og kassettebakker, har du en komplet billig løsning til print direkte på tøj!

Inkluderer Super-Easy software: Hvis du har en desktop printer kan du udskrive dine PNG og JPG filer med den medfølgende software. Du kan også udskrive TIFF, PDF og BMP filer med eget valg af designprogram.

Slidstærke printhoveder i rustfrit stål: 192 nozzles per kanal, 2 kanaler per hoved og variabel dot udskrivning giver professionelle printresultater på en bred vifte af bomuld/ bomuld mix produkter.

Fantastisk kvalitet: Lav skarpe og fantastiske farve billeder.

Prisvenlig og nem at bruge: Kræver ingen speciel elektrisk opsætning og fungere med standard stikkontakter.

Godt alternativ til traditionelt print: Traditionelt tøj tryk er dyre og mere tidskrævende. Undgå besværet og omkostningerne, med et hurtig og nem alternativ.

En sikker proces: Alle brugere kan printe direkte på tøjet uden at komme i kontakt med kemikalier, varme, damp eller andre farlige materialer.

Spar plads: Den kompakte printer passer ind i alle butikker, kontor eller derhjemme - printeren og efterbehandlingsenheden kan stables for maksimal plads besparelse.

BT-12 specifikationer