Signlab Version 9.1

Signlab_version_9.1_hos_vikiallo

 

Uden tvivl, CADlinks bedste udgivelse nogensinde.

 

SignLab Version 9.1 er kulminationen på 3 års udviklingsarbejde og velovervejet feedback fra hundredvis af forhandlere og tusindvis af kunder over hele verden. Version 9.1 er ikke bare en samling af nye funktioner, det er en forbedret måde at gøre tingene for skiltemagere. Nye anvendelsesområderm, plug-ins fra ofte brugte design applikationer, såsom Corel, Illustrator og PhotoShop sikre hurtig, let og fejlsikre måder, skiltemagere kan arbejde med filer og programmer af alle typer i projekteringsfasen. En lignende type grænseflade med Visual Production Manager tilbyder problemfri og centralt styret produktionsknudepunkt for alle udskriftsjob, cut, print og cut job, ikke kun fra SignLab men også disse populære design applikationer. Det handler om at kombinere de stærke sider af alle dine design-applikationer og styrke dem inde i SignLab.

 

Ny SignLab Version 9.1 Feature Highlights.

 

Sande værdi til vores eksisterende opgradering kunder og umatchede tegn softwarefunktioner til nye kunder. Hvad kan vi overhovedet føje til et softwareprodukt, der er nu på version 9.1? SignLab 9.1 giver strømlinede arbejdsgange, skiltemagere angivne og nye forarbejdning hastigheder, der er hurtigere end noget markedet har set til dato. Ekstremt store bitmap filer er ikke kun behandles hurtigere i designfasen, men også under hele RIP processen til enten print eller Print'n cut

 

 

SignLab Version 9.1 Feature Pricelist UK

Signlab 9.1 produkt brochure på Engelsk 

Signlab 9.1 Highlight brochure på Engelsk.

Signlab 9.1 Highlight brochure på Engelsk. 

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.