Signlab CutPro

Signlab CutPro

Det ultimative vinyl skæredesign og skilteproduktion software. SignLab CutPro er featurerig på tekst sammensætning, design, layout og produktion værktøjer til skiltemagere der søger at skabe vinyl skiltning. Vælg mellem hundredvis af drivere for at installere den du har brug for og straks have en komplet vinyl design og produktions arbejdsstation.

 

Fordele:

    • Det Vinyl Skære Software der giver den største værdi. En uovertruffen pris for sådan en robust, skiltespecifik softwarepakke. En enkelt pakke løsning, der overgår enhver kombination af desktop design pakke (dvs. Corel ™ eller Illustrator ™) og "Bridge vinyl skære produkt", der er til rådighed i dag. Alle de værktøjer, du har brug for i ét, let at bruge produkt.
    • Problemfri interface med dit skærebord. Hvorfor spilde tiden, ekstra skridt og potentielle problemer ved at hoppe fra design software-pakker til skære software? Opsæt og konfigurer SignLab CutPro én gang, derefter kan du oprette og skære alt dit arbejde fra en nem at bruge software-pakke. Problemfri Cut grænseflade med effektiv sortering af skær og skær ved farve enkelt!
    • Specifik Vinyl Skæring PowerTools. Power weed, nesting, send kundernes korrektur via e-mail og meget mere. SignLab CutPro indeholder værktøjer, som andre softwarepakker ikke gør. Redskaber, der bruges hver dag og værktøjer, der sparer masser af tid og penge.

 

Ideel til:

 

SignLab CutPro er ideel til skiltevirksomheder der søger et komplet skilte design og produktionssoftwarepakke, der kun kører på en enkelt arbejdsstation ad gangen. CutPro understøtter hundredvis af legacy samt nyeste release skæreplottere og omfatter snesevis af skiltespecifikke værktøjer. Det samme feature sæt findes i andre industri pakker, der sælger for mindst tre gange så meget som SignLab CutPro

 

Ønsker du at høre mere eller få en demo, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]  eller ringe til os på 7734 5511