CC vision

ccvision logo - Car Special biltegninger

CC vision Car Special med DVD vikiallo

Car Special v. 22 er lige udkommet

 

Nu får du mere end 6800 templates til biler, motorcykler eller lastbiler m.m.

 

Om du vælger online version eller den fysiske version med DVD så er du godt på vej.

 

Se priser på CC vision Car Special her

 

PhotoService

CCvision har praktisk talt billeder af alt, og muligheder for at få dem leveret som du vil. Du har muligheden for at downloade et enkelt billede ad gangen i den opløsning du har brug for. Du kan også tilmelde dig Creative Collection PhotoService, hvor du får et katalog og DVD'er med højopløselige billeder af stor set hvad som helst du kunne få brug for, og med abonnement får du endda leveret de nyeste fotos 4-6 gange om året. Og med Creative Collection GrandPACK får du en samling af endnu højere opløselige billeder, som kan virke perfekt som baggrunde, tapet, roll-ups, eller det du lige står og har brug for.

Butterfly_9

 

Med Creative Collection Butterfly får du illustrationer og vektorgrafik i høj kvalitet. Her har du også mulighed for at downloade og betale for illustrationerne enkeltvis, eller købe hele pakken på en gang. Du kan også selv vælge om du vil abonnere på opdateringerne eller selv opdatere efter behov. Til forskel fra PhotoService kan du med Butterfly også vælge en årlig online-opdatering, og spare katalog, DVD og forsendelse.

 

Car_Special_19

CCvision laver også biltegninger til brug ved design. Car-Special er en samling af mere end 6800 forskellige fartøjer (biler, busser, lastvogne, tog, fly, etc.). Bemærk, at tegningerne ikke er målfaste. For et overblik over hvilke fartøjer der er inkluderet, se ccvision.de/en/car-special/. Med Car-Special får du samme muligheder for download/abonnement/opdatering/online-opdatering som med Butterfly.

Wraps_for_Cars_2

Du kan også få andre værktøjer til design af værktøjer. Car-Deco, Bus-Deco og Wraps for Cars indeholder endeløse designmuligheder med højopløselige teksturer og vektorgrafik. Se alle mulighederne på ccvision.de/en/car-special/car-deco.html.

 

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev