Caldera 11

Caldera rip LogoCaldera er en af markedets bedste RIP programmer til at styre storformatprintere og konturskæring. Den er lynhurtig, meget let at betjene og giver  ekstra muligheder som andre RIP programmer kun kan drømme om. Kontakt os gerne for at høre mere om de fantastiske muligheder Caldera giver din daglige produktion.

Med Caldera 11 kan Cadlink fejre 25 års jubilæum. Dette afspejles i arbejdet som er lagt i at gøre Caldera 11 til den bedste RIP. Caldera 11 har forbedret farvekontrol, bedre fil-håndtering og forbedret RIP-hastighed.

 

Friskt nyt look

Caldera 11 giver dig nu mulighed for at tilpasse din brugeroplevelse så den passer dig.

• Nye skins

• Imperisk eller metrisk målesystem

• Frit valg af standartprofiler

Caldera_skin_01Caldera_skin_02
Klassisk mørkt skinElegant gråt skin

 

Print bleed

Caldera 11 introducere denne nye smarte feature, som automatisk kan lave bleed på dine printfiler. Nu er det slut med hvide kanter - Med print bleed beregner og printer caldera selv et ekstra stykke rundt i kanterne som matcher med hvad der ellers er på billedet. Mønstre, billeder og andet grafik bliver klonet med en uhyggelig presition for et enestående resultat. De 3 forskellige måder at lave 'print bleed' på ses her:

print_bleed_01print_bleed_02print_bleed_03
Bleed 'Mask'Bleed 'Duplicate'Bleed 'Mirror'

 

Ny Caldera web app

caldera_web_app

En ny web app er nu tilgængelig for både Mac, Linux og Windows. Med web app'en kan du nemt og enkelt opdatere og downloade patches til din Caldera (Calpatch). Du har også mulighed for at se og downloade drivere.

Her får du mere info on Caldera 11

Caldera 11 Brochure [ENG]

Præsentationsvideo (Engelsk)

Her kan du se den videoen fra Caldera om nøgleting i Caldera 11.

https://www.youtube.com/watch?v=GSTgQEx7hSE

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.